Annoncørbetalt indhold

Indret dit hjem med designerlamper

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af jacobsenplus.dk

Vi har brug for den helt rigtige belysning i vores hjem, til at skabe en atmosfære, god stemning og hygge. Den helt rigtige lampe er nemlig med til at skabe en stemning og karakter i din indretning. Hverdagen med god belysning bliver lettere, da du ikke skal anstrenge dine øjne. I moderne dansk design fungere lampen som et møbel. Den skal selvfølgelig have et smukt design, så den kan bidrage til mere, end bare lyset i dit hjem. Så hvis du er på udkig efter dit næste designermøbel, så tag et kig hos Jacobsen plus designermøbler for at finde inspiration til din personlige stil.


Den yndige standerlampe

En standerlampe kan forandre dit hjem, både hvad angår det dekorative, men også den praktiske belysning. Standerlampen er altid en god løsning, hvis du står og mangler belysning i dit hjem. Hos Jacobsen plus, som har møbler i Horsens, finder du nemlig utrolig mange forskellige standerlamper, som du kan skabe nogle utrolige indretninger med. De kommer i forskellige størrelser, designs og farver. Er du til et skævt design? Eller måske et mere klassisk design? Så kan det være du skal have fingrene i lamper fra, f.eks Louis Poulsen eller Fritz Hansen. Med designermøbler får du et tidløst møbel, som kan skabe et harmonisk udtryk i dit hjem. Om du så er til det vilde og larmende, eller det elegante og smukke, så findes der en standerlampe til dig.


Den henrivende pendel

En pendel kan være et særpræget look i din stue, som folk vil lægge mærke til. Der eksistere så mange smukke og utrolige pendler, som du kan vælge, til at skabe lys og stemning med. De kommer i forskellige materialer, som stål, plast, glas og messing, som kan gør din indretning moderne og lækker. Hos Jacobsen plus finder du et bredt sortiment af smukke pendler, som du kan præge din indretning med, f.eks fra Louis Poulsen eller Verner Panton.


Den chikke bordlampe

En gang imellem kan man også bare gå hen og forelske sig i en lampe, på grund af dens chikke udseende. En bordlampe kan være med til at hæve niveauet for din boligindretning, til helt nye længder. Uanset hvilken størrelse, form, design eller farve du er til, så findes der en bordlampe lige til dig. Nogle af de mest smukke, elegante og klassiske designermøbler, som du kan få fingrene i hos Jacobsen plus, kan være fra f.eks Poul Henningsen, Hans Wegner eller Arne Jacobsen. Uanset dine præferencer, kan du være sikker på, at du sagtens kan finde en bordlampe, som passer lige til din stil og indretning.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit