Annoncørbetalt indhold

Kender du dine rettigheder som lejer?

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af vqa.dk

I følge Statistikbanken er der i Danmark lige omtrent 250.000 CPR-registrede lejere over hele landet, der bor til leje i alt fra lejligheder til rækkehuse og parcelhuse. Måske bor du selv til leje - eller har gjort det i en periode af dit liv? Desværre er der rigtig mange lejere unge som gamle, der oplever at blive snydt i forbindelse med deres lejemål, eller er helt uvidende om det. Men som lejer har du faktisk rigtig mange rettigheder. Rettigheder som du ikke nødvendigvis er klar over. Så vil du undgå at blive ført bag lyset af din lejer eller din lejerforening for fremtiden, så læs med herunder:

Lejelovgivningen

Har du nogensinde oplevet at have en fornemmelse af, at noget ikke stemte i forbindelse med dit lejemål eller din opgørelse af depositum ved fraflytning? Rigtig mange lejere bliver hvert år snydt for alt fra nogle tusind kroner til 30-40.000 kroner. Penge, som kunne være brugt på noget andet. Heldigvis er lejelovgivningen til for at beskytte dig. Den kan beskytte dig i situationer vedrørende forhold såsom lejevilkår, husleje og opsigelse og fraflytning. Det hænder nemlig, at der for mange lejere opstår løbende konflikter med deres udlejere, der sætter dem i en ubehagelig situation, hvor lejeren ikke kender deres rettigheder. Det kan for eksempel være situationer, hvor udlejer kræver for meget i leje, eller beskylder dig uberettiget for at have lavet skader. På trods af at lejelovgivningen er til for at hjælpe, kan den desværre for mange mennesker være uoverskuelig at gennemskue - og derfor ender det i mange tilfælde med, at det ikke går retfærdigt til. Den 1. juli 2015 trådte den nye lejelov i kraft - og fra den dag af, var det for eksempel ikke længere tilladt at kræve en nyistandsættelse for lejers depositum. Nu kan udlejer kun kræve en normalistandsættelse, der omfatter nødvendig renovering såsom maling og tapetsering af vægge.

Få hjælp

Vil du være sikker på, at dine rettigheder som lejer bliver respekteret og overholdt, så er der hjælp at hente. Hos VQ Advokater tilbyder de nemlig juridisk hjælp og rådgivning, hvis du en dag kommer ud i en situation, hvor du kræver professionel ekspertise.Læs mere her: www.vqa.dk. Hos VQ Advokater kommunikerer de desuden i et sprog, der kan forstås, så du kan få overblik og føle dig tryg gennem gennem hele processen - om det så gælder gennemgang af dokumenter, rådgivning eller udarbejdelse af lejekontrakt. På den måde sikrer du, at det går retfærdigt til - og undgår også dermed at blive snydt.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit