Annoncørbetalt indhold

Kom godt igennem efterårets forkølelse og influenza sæson

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Nu går efteråret os i møde. Alle corona restriktioner er nu ophævet her i Danmark, og det betyder, at vi vender tilbage til vores hverdag, der ser mere eller mindre normal ud. Men som kulden trænger sig på, trækker vi mere og mere indendørs og er tættere sammen og dermed starter den velkendte forkølelse-og influenza sæson også. Det er altid denne tid på året, og nu hvor vi have en meget mild sæson sidste år på grund af pandemien, venter vi på at se hvor slem en omgang, der hænger i luften dette efterår. Derfor er det vigtigt at vi pakker og godt ind, og beskytter os selv så godt som muligt. Der er dog andre ting du kan gøre for at styrke dit immunforsvar og beskytte dig selv mod virus end at pakke dig ind. Læs med her.


Annonce

Sund kost 

Den bedste vej til et stærkt immunforsvar er gennem sund og varieret kost. Din krop skal have benzin og alle de vitaminer, den har behov for, for at kunne fungere helt optimalt og beskytte dig så godt som muligt mod sygdom. Hvis du trænger til en cleanse efter en god lang sommerferie med lidt for meget hygge mad, er en suppekur en god måde at starte den sunde livsstil på igen. Du kan også prøve med en juicekur, der er fyldt med masser af vitaminer. Det vigtigste er, at du spiser varieret og sundt, så din krop er fyldt med god energi til de mørke kolde vintermåneder.


God hygiejne 

Selvom corona restriktionerne stort set er væk nu, er der stadig super god grund til den gode hygiejne, som vi brugte under corona. Der hænger stadig sprit standere langt de fleste steder, så sørg for at bruge dem, så vi undgår smitte med forkølelse og influenza. Husk på den gode skik med at blive hjemme fra arbejde eller skole, hvis du føler dig skidt tilpas eller har feber, så du ikke smitter dine kollegaer eller kammerater. Der er masser af gode tiltag, vi lærte under corona, som vi bør holde ved.


Træning 

Sørg også for at holde kroppen igang. Det er vigtigt med motion, for at din krop fungere normalt og der bliver holdt gang i systemet. Det kan være demotiverende i det mørke, kolde og blæsende efterårsvejr, men sørg for at få gået en tur når vejret er til det, eller tag i fitnesscenteret med en ven. Det er vigtigt ikke bare at gå i hi indendørs, bare fordi det er mørkt og koldt ude.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.