Annoncørbetalt indhold

Lav reklame for din virksomhed gennem giveaways med logo

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

For en virksomhed er god reklame alt afgørende for succes. Hvordan skal dine potentielle kunder ellers vide hvad du og din virksomhed kan tilbyde. Nogle laver avis reklamer, nogle laver radioreklamer, og nogle andre laver Tv-reklamer. Disse muligheder for reklame kan dog være rigtig dyrt, og det er svært at ramme den helt rigtige målgruppe. Derfor er giveaways med logo en fantastisk måde at reklamere, på en anderledes og mere målrettet måde. Den er målrettet, fantasifuld og den har ingen umiddelbar udløbsdato. Husk på at desto billigere din markedsføring er, desto større profit for din virksomhed, når der kommer nye kunder på baggrund af din markedsføring.

Kan tilpasses ethvert budget

Annonce

Giveaways med logo kan tilpasses ethvert budget, og det er derfor muligt at reklamere for sin virksomhed, uden at sprænge budgettet. Om det er en 100 mands virksomhed, eller en enkeltmandsvirksomhed, så er giveaways med logo en god ide for din virksomhed. Det smarte ved at reklamere med giveaways, er også at denne form for reklame ikke har nogen udløbsdato. En TV reklame, eller en reklame i avisen forsvinder på et tidspunkt, men en termoflaske med logo, et krus, et penalhus eller en T-shirt bliver siddende, og vil minde ejermanden om din virksomhed, hver gang produktet tages i brug - se det er smart markedsføring.


Mange forskellige produkter

Det er muligt at lave giveaways med logo, på utrolig mange forskellige produkter. Det kan måske være en kuglepen, en drikkedunk, et indkøbsnet, en bamse, et USB-stik eller noget helt andet. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser. Det er selvfølgelig også muligt at sætte dit logo på flere forskellige produkter, så du udvider dit sortiment, og dermed din målgruppe.

Vælg det rigtige produkt

For at bruge din giveaway på den bedst mulige måde, er det en god ide at se på hvilken målgruppe du gerne vil ramme. Du skal se på hvem det er du i princippet skal “sælge” din virksomhed til. Hvis det eksempelvis er studerende, så kan en kuglepen eller et USB-stik være en god ide, fordi det er noget de vil se hver dag. Hvis det derimod er eksempelvis sportsudøvere, så kan T-shirts eller lignende være et bedre valg. Det gælder simpelthen om at målrette din giveaway med logo, efter hvem det er du gerne vil have skal kende til din virksomhed, så du er sikker på at dem der ser din reklame, også er potentielle kunder til din virksomhed.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.