Annoncørbetalt indhold

Liberté tøj fra Stilkompagniet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Et stilrent design som er både tidsløst og klassisk giver følelsen af, at vi får lidt mere for pengene. Gode kvaliteter og klassiske silhuetter, der kan bruges i mange år, er fundamentet for en god og langtidsholdbar garderobe. Hvis du leder efter netop disse designs, bør du shoppe Liberté tøj fra Stilkompagniet. Her får du nemlig lækre designs til fabelagtige priser. Ud over ‘value for money’ støtter du også en dansk tøjvirksomhed i rivende vækst. Liberté sælger nemlig tøj hos Stilkompagniet, hvilket har været en stor succes for begge parter.


Annonce

Hos Stilkompagniet finder du tøj fra Liberté til enhver anledning. På websitet forhandler de blandt andet sportstøj, office-wear, basic styles og festtøj.


Sports-tøj fra Liberté online hos Stilkompagniet

På websitet kan du blandt andet shoppe fra de populære sportstøjskollektioner; Naio, Nicole og Alma leggings samt Naio toppe. Stylesene har du helt sikkert allerede set i dit nærmeste fitnesscenter, da de har solgt utrolig godt. Den store popularitet har gjort, at Stilkompagniet har leveret over tusindvis af pakker med sports-tøj fra Liberté til de sportsglade danskere.


Office-wear

Ud over sportstøj har især Liberté tøj til kontoret været populært hos Stilkompagniet’s kunder. Med et stort udvalg af både skjorter, kjoler og toppe i alle regnbuens farver, er kontortøjet blevet revet væk fra Stilkompagniets lagerhylder i Holbæk. Fordelen ved kontor-tøjet fra Liberté er ligeledes, at det kan dresses op eller ned efter anledningen. Dette sikrer stor anvendelighed hos designsene i din garderobe, som giver garderoben et mere tidsløst præg. De klassiske silhuetter fra office-wear-kollektionen giver dig ligeledes følelsen af, at du får mere for dine penge, da tøjet fremadrettet vil være relevante i mange sæsoner.


Basis-tøj fra Liberté hos Stilkompagniet

Når du ikke er på arbejde eller i fitnesscenteret har du sikkert et yndlingsoutfit, som er både behageligt og cool på samme tid. Hvis dette er tilfældet, bør du udforske Alma serien, som består af basic styles i de flotteste designs. Alma kollektionen er fyldt med klassiske silhuetter, som passer til enhver garderobe. Når du kigger på Liberté tøj fra Stilkompagniet, kan du derfor ikke have undgået at lægge mærke til kollektionen. Alma serien er derudover et af de bedst sælgende, og det er derfor ikke så mærkeligt, hvis kollektionen også har vakt din interesse.


Stilkompagniet’s fest-tøj fra Liberté

Vi kommer ikke udenom weekendens festligheder, når vi snakker om mode og beklædning. Skal du derfor ud og give den gas i weekenden, står du helt sikkert og mangler det perfekte party-outfit. Hos Stilkompagniet sælger de selvfølgelig også festligt tøj fra Liberté, der er anvendeligt til både en fin restaurant-middag, en tur på klubben eller til et af livets store fejringer.


På websitet kan du nemlig både finde skjorte-, mesh- og velourkjoler som kan dresses op til enhver lejlighed. Til rimelige penge kan du altså med få klik fikse dit næste party-outfit, helt uden at det koster dig kassen. Hvis du skal til romantisk fest eller middag kan vi varmt anbefale velour, da velour giver en varm og kærlig udstråling. Stoffets letskinnende overflade giver derudover et glamourøst look, som sammen med høje hæle er anvendeligt til enhver festlig anledning.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.