Annoncørbetalt indhold

Mangler du medarbejdere?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Går du som virksomhed og mangler ressourcerne til ansættelse af medarbejdere? I så fald, er du ikke den eneste. Løn er en betydelig faktor samt udgift for virksomheder. Hvis du ikke betaler løn eller har mulighed for det, så kan du heller ikke forvente at have medarbejdere. Så enkelt og simpelt er det. Det er nemlig de færreste, som vil arbejde frivilligt og benytte sig af ’interessetimer’, som man ikke bliver betalt for. Dine kommende medarbejdere skal også kunne få brød på bordet hver dag, og derfor skal der også betales løn. Ydermere kommer det an på hvilken branche man er i, men det er heller ikke alle der vil arbejde til en alt for lav løn. Så når man sætter en løn, skal den også være rimelig, så man kan få ansat nogle medarbejdere.


Annonce

Medarbejdere spiller en vigtig faktor, for at kunne vækste

Medarbejdere er et must, hvis du ønsker at sin virksomhed skal vækste og blive større på sigt. Hvis du som virksomhed ønsker at komme op og konkurrere med nogle af de større virksomheder samt skabe dig en større plads på markedet, så kræver det medarbejdere. At finde de rette kompetencer er en afgørende faktor for, om virksomheden på sigt vil vækste. Derfor må du også betale den pris det koster, for det er ikke gratis. Dog kan du i det længere løb, med de rette kandidater som har de rette kompetencer, tjene pengene hjem igen ved at virksomheden vækster.

Find de rette kompetencer

At finde de helt rigtige medarbejdere, som har de helt rette kompetencer samt passer ind i virksomhed personlighedsmæssigt, kan være vanskeligt. Der er mange om buddet, og det kan hurtigt blive en lang proces at finde de helt rette rekrutteringer til virksomheden. Det kan virke håbløst, men de rette kandidater findes derude et sted. Tålmodighed er en vigtig ting. Hvis du ikke har ressourcerne til ansættelse af medarbejdere, så kan du ansøge om at optage et lån, som kan hjælpe dig på vej.

Ansøg om et lån

Et lån kan være i form af et banklån, som du kan ansøge om ved at booke et møde med din bankrådgiver. Din bankrådgiver skal rådgive samt vejlede dig på bedst mulig vis og vurdere om du er økonomisk godt nok stillet til at de vil låne penge til dig. En anden mulighed end banken, som er mindre besværlig, er et online lån. Et af dem er for eksempel Broaden, som tilbyder online lån. Du kan ansøge om at låne mellem 10.000 – 250.000 kroner. Du skal dog have en kautionist, for at ansøge om et lån hos Broaden. Der bliver foretaget en kreditvurdering af dig og din virksomhed, og ud fra denne vurdering tillægges der en variabel rente hver måned. Det er nemt at ansøge om, og pengene ryger ind på din virksomhedskonto, hvis din ansøgning godkendes.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.