Annoncørbetalt indhold

Mangler I håndværkere til det næste projekt?

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af praca.dk

Som håndværkervirksomhed opstår der af og til behov for ekstra mandskab og arbejdskraft, men det kan være svært at få fat i - særlig hvis behovet opstår akut, og det hele skal gå hurtigt. Det er her, at Praca kommer ind i billedet. Praca er nemlig en vikarbureau med et stort netværk af dygtige og erfarne håndværkere, som de kan trække på, når behovet for eksterne håndværkere opstår - akut eller planlagt. Læs med her og bliv klogere på, hvad Praca kan gøre for jeres virksomhed.


Hyr en håndværker hos Praca

Praca fungerer som et vikarbureau for faglærte og kompetente håndværkere. Det gør det nemt og hurtigt for virksomheder at finde den rette håndværker vikar til kommende projekter. De har nemlig et rigtig stort netværk af dygtige håndværkere, der allerede har været igennem en grundig udvælgelsesproces, og som har en masse erfaring med i bagagen. Det betyder, at man altid kan føle sig sikker på, at den håndværker, man hyrer via Praca er kompetent og vil gøre et godt og grundigt stykke arbejde. Du skal blot kontakte Praca via hjemmesiden eller ringe til dem, hvorefter processen kan starte. Det er helt sikkert noget, som kan være interessant for mange virksomheder, og det er også en god idé, at have Praca i baghånden, hvis man pludselig står og mangler en dygtig håndværker til et kommende projekt - eller hvis der opstår en akut situation, hvor der er behov for, at der er en håndværker, som hurtigt kan træde til.


Hvad er konceptet hos Praca?

Konceptet hos Praca er meget enkelt. For virksomheden er det først og fremmest vigtigt, at levere kompetent og pålidelig arbejdskraft, da de ved, at det er afgørende for, at den enkelte virksomhed opnår succes. Når behovet for ekstra mandskab opstår, skal det gerne være nemt og hurtigt at hyre håndværkere, og det er netop det, Praca kan. De leverer det mandskab, der passer præcis til de arbejdsopgaver og behov, som den enkelte virksomhed skal bruge, og derfor kan man altså være sikker på, at man får nogle dygtige håndværkere med erfaring indenfor det arbejdsområde, der skal dækkes.


Hvilke håndværkere tilbyder Praca?

Praca tilbyder et meget bredt udvalg af håndværkere. Det er alt lige fra diverse håndværkere, tømrer, murer, malere, jord/betonarbejdere, rørlæggere, brolæggere, tagdækkere, kabelgravere, smed/svejsere og industriteknikere/CNC-operatører. Der er altså gode muligheder for, at jeres virksomhed kan få dækket den arbejdskraft, I mangler.


Så hvis man mangler arbejdskraft til virksomheden - indenfor nogle af disse områder - så er Praca det helt rigtige sted at starte.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit