Annoncørbetalt indhold

Martin Skou Heidemann siger fra til prisstigninger

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Entreprenørfirmaet Skou gruppen har de sidste par måneder modtaget varslinger om prisstigninger fra deres leverandører. Det kunne resulterer i, at Skou gruppen blev nødt til at sætte deres egne priser op. Men det vil administrerende direktør, Martin Skou Heidemann, ikke være med til. Ifølge ham så kan det ikke nytte noget at sætte priserne op for deres arbejde, da det ville gøre dem mindre konkurrencedygtige, og han er bange for, at de ikke længere vil få nær så mange opgaver. Heldigvis er det lykkedes for entreprenørfirmaet at holde priserne nede indtil videre. Klik her hvis du gerne vil læse mere om historien og prisstigningerne i byggebranchen.


Annonce

Martin Skou Heidemann

Hvem er Martin Skou Heidemann? Det sidder du nok og spørger dig selv lige nu, men han er helt klart et navn, der er værd at kende. Først og fremmest så er han erhvervsdrivende og iværksætter, og han har været med til at starte Skou gruppen op. Men det er ikke det eneste, som Martin SKou Heidemann er. Han går nemlig også meget op i politik, og han er spidskandidat i Gladsaxe kommune, hvor han i en årrække har siddet i byrådet. Det er nemlig vigtigt for Martin Skou Heidemann at være engageret i sit lokalområde og være med til at tage de vigtige beslutninger.


Gladsaxe kommune

Martin Skou Heidemann har mange planer for Gladsaxe kommune, og han ser gerne, at det bliver et endnu bedre sted at bo. Han vil blandt andet gøre det til et endnu bedre sted at bo ved at skabe flere grønne områder i byen. Det vil give beboerne flere steder at tage hen og børn flere steder at lege, hvilket også vil gøre byen mere attraktiv. Derudover så er det også vigtigt for Martin Skou Heidemann, at man lytter til beboerne og deres ønsker til, hvad der skal ske i kommunen.


Skole og fritidstilbud

Gladsaxe kommune står lige nu i en økonomisk situation, hvor de har mange muligheder for at gøre kommunen bedre og et bedre sted at bo. Martin Skou Heidemann vil rigtig gerne være med til at hjælpe i dette projekt. Han ser for eksempel gerne, at man sætter fokus på skoler og fritidstilbud i kommunen. Både fordi at det er vigtigt for rigtig mange tilflyttere med børn, at der er nogle gode skole- og fritidstilbud. Ifølge ham så er der alt for mange nedslidte skoler og idrætsanlæg, som godt kunne trænge til en god renovering. Det kunne Martin Skou Heidemann godt tænke sig at gøre noget ved.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.