Annoncørbetalt indhold

Opgrader hjemmet uden at købe nyt

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Trænger dit hjem til en opgradering? Måske tænker du, at det er nødvendigt at købe en masse nye ting, hvis dit hjem ser træt og trist ud. Sådan behøver det dog ikke at være. Brug det du allerede har eller kan finde gratis i naturen. Det behøver slet ikke at være så besværligt, som det måske lyder, og du kan få en mere unik og original stil. Her får du tre gode råd til, hvordan du nemt kan opgradere dit hjem helt uden at købe nyt.

Frisk de gamle gulve op

Annonce

Slidte og plettede trægulve får hurtigt et hjem til at se kedeligt og slidt ud. Du behøver ikke at lægge nyt gulv. Gør dig selv en tjeneste og få professionelle gulvslibere til at gøre dit gulv flot igen. Vil du være sikker på et godt resultat, er Gulvkanonen et godt og sikkert valg. Gulvkanonen leverer professionel gulvafslibning på hele Sjælland, men også mange andre steder i landet. Efter gulvet er slebet eller afhøvlet, kan du få hjælp til at vælge efterbehandling, så gulvet får det look, som passer til dit hjem. Nyrenoverede gulve er en sikker måde at give hele hjemmet et friskt pust.

Ryd op og skab luft

Et hjem med mange ting kan hurtigt se rodet ud. At rydde op hjælper ikke bare på rengøringen, det skaber også mere luft og plads i hjemmet. En proppet reol eller et skab fyldt til randen kan give en følelse af, at tingene vælter ud i hovedet på én. Gennemgå dine ting med et kritisk blik og behold de ting, der gør dig glad eller som har en praktisk funktion. Dit hjem kommer til at føles større og mere overskueligt. Føles projektet som en stor mundfuld, kan du starte med at rydde op enkelte steder, for eksempel på enkelte synlige overflader.

Tag naturen indenfor

Rigtig mange føler sig mere afslappede, når de opholder sig i naturen. Hvorfor så ikke tage naturen indenfor i hjemmet? Du behøver ikke at tage i plantemarked eller blomsterbutik for at få et hjem, der sprudler af grønt. Pluk vilde blomster og græssorter i naturen og fyld dit hjem med smukke buketter. Pynt op med det, der er i sæson, for eksempel kastanjer eller grankogler. Du kan også bruge grene fra haven eller skoven på forskellige måder i hjemmet, eksempelvis som en alternativ bøjlestang til at hænge tøj på. Kig dig omkring udendørs og bliv inspireret.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.