Annoncørbetalt indhold

Oplever du problemer med internettet, når I er mange på samtidig?

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af fibia.dk

Du sidder og streamer din yndlings Netflix-serie i stuen, pludselig ryger internettet, og billedet forsvinder, fordi teenagesønnen sidder og gamer på sit værelse og trækker alt signalet.

Hvis problemet virker velkendt, kan det være en fordel for dig at opgradere din forbindelse i hjemmet til fibernet fremfor almindeligt bredbånd. Fibernettet er et langt hurtigere signal, der kan håndtere mange flere enheder på forbindelsen, uden at det giver hastighedsproblemer.


Ny teknologi gør fibernettet hurtigere og smartere

Fibernettet transporteres via lyslederteknologi, der leverer signalet med lysets hastighed.

Den revolutionærende teknologi gør ikke kun fibernettet markant hurtigere end det almindelige bredbånd, signalet kan også distribueres smartere mellem de forskellige enheder i hjemmet.

Ved almindeligt bredbånd bliver signalet leveret fra en lokal hovedmast ud til flere husstande, som skal deles om den mængde forbindelse, masten kan sende. Jo flere huse og enheder der bruger forbindelsen, desto mindre forbindelse er der til den enkelte husstand. Og derfor kan du opleve tab af forbindelse i de perioder, hvor signalet er meget belastet.

Når du har fibernet, bliver signalet fordelt via en privat fiberboks, som bliver opsat i dit hjem. På grund af den meget højere hastighed på fiberforbindelsen, er det ikke længere nødvendigt at fordele signalet mellem flere husstand. Hver bolig får simpelthen mere signal at trække på, og der er altid nok signal til alle.

En fiberboks er hjemmets helt egen signalfordeler, som sender internet direkte til dig. Hvis du har et stort hus, kan du endda opsætte flere signalpunkter i dit hjem og få en større rækkevidde på signalet. Fiberboksen og signalpunkterne sikrer, at alle enheder i huset får det samme stabile signal leveret, og derfor er fibernettet langt bedre til at håndtere mange enheder på samtidig.


Vælg en internetudbyder, der har erfaring med fiberforbindelsen

Fibernettet er endnu ikke udrullet i hele Danmark, så hvis du overvejer at skifte til fibernettet, er det vigtigt at tjekke, om signalet kan leveres til din adresse.

Hvis du kan få fibernet i din bolig, er det en god ide at undersøge markedet og vælge en udbyder, der kan give dig den rigtige vejledning i installeringen af dit nye internet.

Fibia er en af de første udbydere af fibernet i Danmark. De tilbyder udelukkende fibernet til deres kunder, og er eksperter i signalet. De har deres egne teknikere, der hjælper dig med hele opsætningen af fibernettet, så du bliver koblet rigtig på fibernettet fra starten.

Med fibernet i hjemmet vil du få et bedre internet. Signalet kan nå ud til hver en afkrog af dit hjem og give samme stabile hastighed til alle enheder. Og du vil med stor sandsynlighed slippe for hastighedsproblemer, uanset hvor mange der trækker på forbindelsen samtidig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit