Annoncørbetalt indhold

Optimer samarbejdet i din virksomhed med Microsoft Surface Hub

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af atea.dk

Dette indhold er sponsoreret


Efter mange måneder, hvor hjemmekontoret har været den primære arbejdsplads for mange, har der fulgt mange nye og tekniske muligheder med til arbejdsgangen. Heriblandt de mange digitale møder, som der jævnligt er på en arbejdsplads. Mange af disse digitale møder foregår oftest via medarbejdernes egen computerskærm, hvilket i længden, ikke er befordrende for kommunikationen og teamsamarbejdet. Her kan en løsning for din virksomhed være, at investere i en microsoft surface hub, som er en digital tavle, hvorpå møderne kan afholdes og teamarbejdet udføres.


Hvad er en Microsoft Surface Hub?

En Microsoft Surface Hub er en ideel løsning til den moderne arbejdsplads, hvor samarbejdet mellem medarbejderne skal være i top. Den digitale tavle kan sammenlignes med et whiteboard eller almindelige skærme, som de fleste arbejdspladser allerede har. Den digitale tavle fra Microsoft er essentiel for den moderne arbejdsplads, da den også kan effektivisere samarbejdet på tværs af geografiske lokationer. Tavlen kan altså skabe et grænseløst samarbejde, da den både kan benyttes som et almindeligt whiteboard, men også som et samtalested, der kan erstatte den lille computer.


Fordele til din arbejdsplads

Der findes mange fordele, hvis du vælger at investere i en Microsoft Surface Hub til din virksomhed. Geografien er ikke en begrænsning med den digitale tavle fra Microsoft, og dette kan have en stor og positiv betydning for et eventuelt samarbejde, med andre virksomheder på tværs af landegrænser. Derudover er tavlen et professionelt produkt, som er integreret med alle de nyeste funktioner fra Windows. Disse funktioner kan nemt benyttes på tavlens touchskærm, eksempelvis i sammenspil med et face-to-face møde, eller tavlens mange tegneredskaber. Herunder er et af tavlens funktioner blandt andet, at kunne inddrage eksterne teams, inddrage indhold fra flere apps eller tilsluttesl flere forskellige enheder. Microsoft Surface Hub kan ligeledes fås i to forskellige størrelse, hvor du kan vælge den størrelse, som egner sig bedst til lokalerne i din virksomhed. Dertil er tavlen flytbar, den kan roteres og den kan ligeledes monteres meget fleksibelt, til praktisk talt alle behove i din virksomhed.


Tilbehør

Udover at den digitale tavle fra Microsoft er meget nem at tilpasse til din virksomhed, medfølger der ligeledes meget udstyr . Et af disse er eksempelvis et professionelt kamera og mikrofoner, der er specielt designet til at gøre arbejdet endnu mere effektivt. På den måde kan du og dine medarbejdere undgå tekniske fejl, når i afholder vigtige møder, og der er ligeledes mulighed for at udtrykke sig optimalt. Dertil medfølger nødvendige programmer såsom, Skype for Business, Office, Microsoft teams og Whiteboard.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit