Annoncørbetalt indhold

Problemer med et stoppet toilet?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er aldrig en særlig ideel situation, når en hurtig tur på toilettet efter en enkelt skylning pludselig bliver efterfulgt af et tilstoppet afløb, eller måske værre endnu; et næsten overfyldt toilet. Specielt hvis du står uden en “svupper”, kan det være en god idé at vide, hvad der så skal til for at fikse det opståede problem. Denne artikel indeholder måder, hvorpå du kan reparere dit tilstoppede toilet.


Er det rigtig galt? Få professionel hjælp 

Problemet med et tilstoppet toilet opstår oftest, når toilettet er blevet brugt mange gange i streg. Dette skyldes, at kloakrøret har mange bøjninger og samlinger, hvori papir med mere kan samle sig, og derved tilstoppe toilettet. Det er derfor også vigtigt, at du ikke bruger dit toilet som en skraldespand, hvori bind, vatpinde, plastre og andet smides i. Dette er allerede en god start at tænke over dette, hvis du gerne vil undgå at stå med et stoppet toilet og/eller kloak. Hvis uheldet alligevel er ude, og din “svupper” ikke kan gøre det hårde arbejde selv, så kan du tilkalde professionel hjælp. Der er intet værre end at så med et stoppet toilet, der ubrugeligt, hvorfor hurtig professionel hjælp kan være en nødvendighed. Hvis det er et hyppigt problem, at dit toilet stoppes, kan det også være en god idé med en kloakrensning, så du kan komme problemet til bunds.


Sådan kan du reparere et stoppet toilet selv 

Hvis situationen ikke er så kritisk, at det endnu ikke er nødvendigt at tilkalde hjælp udefra, så findes der andre måder at reparere toilettet på end ved brug af en “svupper”. Når du bemærker en grim tilstopning, kan du gøre brug af varmt vand, der hældes ned i afløbet. Lad vandet blive i et par minutter for at se, om der er noget, der løsner sig. Du ved, at du har succes med vandet, hvis toilettet drænes. Hvis det lykkes, kan du efterfølgende give dit toilet et skyl eller to. Hvis der er brug for at sparke tingene lidt op, kan du også gøre brug af køkkenets opvaskemiddel. Bland en generøs mængde opvaskemiddel, ca. en fjerdedel af en kop, i toiletskålen, og lad det herefter sidde i cirka 5 til 10 minutter, så sæben kan bevæge sig ned i afløbet. Tilsæt herefter varmt vand, og lad det sidde lidt. I de fleste tilfælde kan sæben fungere som smøremiddel, så det, der tilstopper toilettet kommer i bevægelse igen. Hvis det ikke lykkes dig på egen hånd at komme problemet til livs, så husk, at der altid er professionel hjælp at hente.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit