Annoncørbetalt indhold

Reoler og ophæng til indretning af din bolig

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når man skal indrette sin bolig, skal man også tage hensyn til opbevaringen. Opbevaringen behøver ikke nødvendigvis at se hverken rodet eller kluntet ud. Man kan f.eks. opbevare bøger og andet i en kubik reol eller flere, som er hængt op med fransk ophæng. Sådanne reoler er meget enkle, og kan tilpasses og sammensættes lige præcis sådan, som man ønsker. Med reoler kan man med stil skabe mere plads i rummet. Der findes mange forskellige slags reoler, både store og små, og reoler, der skal hænges på væggen og andre, der ikke skal. Det vigtigste er at finde nogle, der opfylder ens behov og passer ind i ens indretning.


Annonce

Kubik reoler

Almindelige hvide og træreoler er meget udbredt og meget brugt i forhold til indretning af rum i boliger. Reoler er meget gode til opbevaring til alle mulige tænkelige sager. Det kan f.eks. være bøger, sko eller bare pynt. Reolerne kan kombineres og sammensættes på utalligt mange måder, hvilket gør det meget fleksibelt at kunne skabe et reolsystem, som passer til ens egne behov. I sær hvide reoler har et meget elegant og roligt udtryk, hvilket gør, at de passer ind i langt de fleste former for indretninger. Den hvide farve skaber heller ikke en forstyrrende kontrast til hvide vægge.


Franske ophæng

Ophæng bruges, hvis man har en reol, som skal op og hænge. Det kan f.eks. være franske ophæng. Her kan man få ophæng, som er sikre og nemme at hænge op, som samtidigt sikrer, at reolen bliver på væggen. Man kan også vælge løse ophæng, hvor man slipper for, at skulle bore huller i reolerne. Det kan man med ophæng, hvor der medfølger lim, rawplugs og træskruer. Her skal en liste uden huller limes fast på reolen og en anden liste skrues ind i væggen.


Vedligeholdelse af træreoler

For at vedligeholde sine reoler af træ, er det vigtigt, at de bliver godt vedligeholdt. Hvis reolerne er sprøjtelakerede med vandbaseret maling, anbefales det, at der kun bruges milde rengøringsmidler til rengøring af reolerne, da det ellers kan gøre skade på reolen i forhold til, at malingen ikke kan tåle stærke rengøringsmidler som f.eks. sprit. Ejer man en ubehandlet reol, er det op til ejeren selv, hvordan de ønsker at tage hånd om den. Dog anbefales det, at man benytter sig af enten lak eller olie. I forhold til daglig pleje bør man tørre reolen af med en hårdt opvredet klud i sæbeopløsning, dog aldrig med brun sæbe eller sulfo.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.