Annoncørbetalt indhold

Roskilde Fjordens EL udfører alt el-arbejde

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Bor du omkring Roskilde Fjord eller i nærområdet til dette, og har du et behov for at få udført EL-arbejde af den ene eller den anden slags? Så er det oplagt at få et tilbud fra Roskilde Fjordens El A/S.

Annonce


Årets El-installatør

Roskilde Fjordens El A/S blev skabt i 2006 af af El-Installatør Flemming Jensen, der oprindeligt arbejde for Nesa, men som havde ambitioner om at blive selvstændig og førte drømmen ud i livet.. Siden er virksomheden vokset støt hele tiden. Fokus hos Flemming Jensen er kvalitet og god service i alle udførte opgaver. Fem gange er virksomheden blevet kåret som Årets EL-installatør. Et bevis for det høje niveau er, at kundeanmeldelserne til Roskilde Fjordes El er gennemsyret af tilfredshed og gode oplevelser. Virksomheden er medlem af både Teknik og Anmeld Håndværker, hvilket er en garanti for kvalitet. Der er tolv ansatte, og virksomheden er hele tiden i udvikling.


Arbejdsopgaver

Det er en lang række forskellige arbejdsopgaver, som du kan få løst via Roskilde Fjordens EL. Blandt spidskompetencerne er alt, hvad der skal laves omkring el-Tavler og HPFI afbrydere. Men også Strøm til el-biler, udskiftning af stikkontakter og el-arbejde på varmepumper er blandt spidskompetencerne.


Skifte EL-tavle

En af de opgaver, som de ofte udfører hos Roskilde Fjordens El, er at skifte ældre el-tavler. Dette garanterer Roskilde Fjordens El at udføre til perfektion på hele Sjælland. Virksomheden er førende i Danmark på dette område og leverer altid super service med vejledning, rådgivning og konkurrencedygtige priser.


Både til private og til boligselskaber

Roskilde Fjordens EL kan tilbyde super god service både til privatpersoner, men også til boligselskaber og lignende. Der arbejdes altid via en dialog med kunden for at opnå det bedst mulige resultat. Der bliver ikke gået på kompromis, lige meget hvor stor eller hvor lille opgaven er. Skulle der komme opgaver, der falder lidt uden for den interne kompetence, arbejde Roskilde Fjordens EL med en række super professionelle samarbejdspartnere, der helt sikkert vil kunne løse den pågældende opgave. Der vil være gennemskuelighed både i tidsplaner og i faktureringen, så ingen kan komme til at føle sig snydt.


Garantiordning

Skulle du som kunde føle dig dårligt behandlet i forbindelse med udførelsen af dit el-arbejde, er der altid mulighed for at klage til Ankenævnet. Det betyder, at du i princippet har en ekstra garanti for, at du får det, som du betaler for. Garantiordningen dækker omkostningerne til og med kr. 150.000 inkl. moms.


Uforpligtende tilbud

Det er altid muligt at kontakte Roskilde Fjordens EL for at få et uforpligtende tilbud på jeres opgave. Det koster naturligvis ikke noget, og så er det i øvrigt lavet detaljeret af en dygtig elektriker. Der er ingen grund til ikke at gøre dette.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.