Annoncørbetalt indhold

Sådan får du det perfekte mandehjørne derhjemme

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Måske har du det arbejde, som kræver, at du går derhjemme og arbejder. Det kan også være, at du bare mangler et rum, hvor du kan blive inspireret, eller hvor du kan hygge dig med alle gutterne over et spil på din playstation. Uanset hvad er det altid rart med et rum, som er helt dit eget. Her bestemmer du helt selv, hvordan du skal indrette rummet, og du bestemmer også selv, hvad du vil bruge rummet til. Se dette mandehjørne som en form for pause fra al den stress og jag i hverdagen. Her kan du lukke dig inde og fordybe dig i præcis det, som du har lyst til. Læs med og find ud af, hvordan du skaber det perfekte værelse til dine behov.


Annonce

Du skal have styr på udstyret

Dit mandeværelse skal have det helt rigtige udstyr, og det skal ikke være for kedeligt. Din personlighed må gerne skinne igennem her, så giv dem bare gas og vær ikke bange for at skrue op for farverne i din indretning. Hos manfrotto kan du finde et hav af forskellige stativer til diverse belysninger, som kunne være fede på værelset. Denne side er også perfekt til dig, som er fotointeresseret. Du kan også tage et kig på deres batterilamper, som er nødvendige, hvis du skal have nogle fede lamper til værelset. Tag et kig og bliv inspireret.


Plads til at arbejde

Dit værelse skal være et sted, hvor du kan finde ro til at arbejde. Du skal kunne føle dig inspireret og motiveret i værelset. Indretning har i høj grad noget at sige her. Det er nemlig ikke helt lige meget, hvordan du vælger at indrette dette værelse. En inspirerende indretning kan motivere dig og give dig lyst til at arbejde. Måske kunne du hænge nogle motiverende citater op på væggene, som minder dig om, hvorfor du arbejder så hårdt, som du gør. Måske har du en drøm, som du gerne vil opnå. Skriv en liste med drømme ned på et stykke papir og hav det liggende fremme på kontorbordet. Det skal nok motivere dig til at arbejde hårdt, så du kan opnå dine drømme i fremtiden.


Plads til pauserne

Selvfølgelig skal du bruge dit mandeværelse til at arbejde, hvis du vil, men der skal altså også være plads til afslapning. Derfor må du gerne indrettet værelset således, at du også kan slappe ret godt af i det. Det er dit værelse, så du vælger selvfølgelig helt selv, hvordan du bedst slapper af. Lav gerne en siddeplads, hvor du kan slappe helt af. Det kunne for eksempel være, at du købte dig en sækkestol, som ville være perfekt at slænge sig i, når man blev for træt og bare havde lyst til at ligge blødt. Du kan også tage et fint fjernsyn med ind og en playstation. Så kunne du og drengene sidde og holde hyggeaften i weekenderne.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.