Annoncørbetalt indhold

Sådan gør du din bolig ældre- og handicapvenlig

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Med alderen, eller med fysisk handicap, kommer også udfordringer i hjemmet. Mange føler sig tvunget til at flytte på plejehjem eller i en beskyttet bolig, når de ikke selv er i stand til at bevæge sig frit i en almindelig bolig. Men i virkeligheden kan du selv gøre rigtig meget for at indrette dit hjem, så det opfylder dine egne behov, fremfor at skulle flytte på plejehjem eller i en specialbolig. Følg med her, og få en idé om hvordan du skaber trygge rammer i dit eget hjem, i tilfælde af gangbesvær, handicap eller alderdom.


Annonce

Når teknologien hjælper på vej

Hvis du ønsker at blive i dit eget hjem, men er udfordret af enten et fysisk handicap eller blot gangbesvær, kan det blive en udfordring at bevæge sig frit i hjemmet. Der findes i dag moderne teknologi, som kan gøre en stor forskel for dig og dit hjem! En trappe lift er monteret på skinner, der følger trappens trin, og med sådan en kan du transportere dig selv fra stueetagen og videre op i boligen. Du sikrer dig tryg transport op og ned af trapperne, hvor du også har mulighed for at tage ting med fra a til b. Så behøves du ikke flytte, selvom din bolig har flere etager.


Lav ændringer i boligen 

Har man et fysisk handicap, der kræver at man bruger rollator eller kørestol, er der heldigvis også hjælp at hente. Bor du i et hus, der kun har én enkelt etage, kan du med fordel få monteret en rampe ved entrédøren, så du uden hjælp kan komme ind og ud af huset. For at tilpasse indretningen i huset, kan du save dørtærskler og karme af, så det ikke bliver en udfordring at bevæge sig i boligen. På den måde kan du skabe tryghed i dit eget hjem, da du fortsat har kontrol over boligen og kan bevæge dig frit på egen hånd.


Fysisk tryghed i hjemmet

Når man har et fysisk handicap eller er ældre, er man automatisk mere udsat for kriminalitet, fordi man ikke altid har tilstrækkelige evner til at beskytte sig selv. Derfor kan du med fordel anskaffe dig en overfaldsalarm, der ved et enkelt tryk på en knap, sætter dig i direkte forbindelse med en kontrolcentral. Mange alarmer har GPS, så døgnvagten kan se hvor du befinder dig i overfaldsøjeblikket. Når du har trykket på overfaldsalarmen, vil vagtcentralen alarmere politiet for dig, og du vil i de fleste tilfælde blive kontaktet af den pågældende vagt der guider dig og om nødvendigt kommer ud til dig i tilfælde af indbrud.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.