Annoncørbetalt indhold

Sådan kan du forberede dine børn på at være sikre, når de er online

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er vigtigt, at du sørger for, at dine børn er så sikre som muligt,når de begynder at udforske den digitale verden. Der er masser af muligheder for at være social online, og der er masser af underholdning og læring at finde online, hvis man er sikker og ved, hvor man skal lede. Derfor er det vigtigt, at du sætter tid af til at forklare dine børn, hvordan de kan være sikre i den digitale verden, og i denne artikel kan du finde tre gode råd. Har du dog behov for mere sikkerhed online, som du ikke selv kan ordne, så kan du altid læse mere omkring vpn, hos PrivacySharks, så du kan beskytte dine personlige oplysninger online.

Sociale medier kan være en ven, som man skal snakke om

Annonce

De sociale medier er alle steder, og fænomenet bliver kun større og større jo længere tid der går. Derfor er det ikke realistisk at holde sine børn komplet væk, da det som oftest også er her, at de kan kommunikere med deres venner. Dog er de sociale medier en ting, som du skal forklare grundigt til dine børn, og du bør altid gøre dem klar over, at når de først har lagt noget på de sociale medier, så kan det ikke fjernes igen. Derudover bør de heller ikke acceptere anmodninger fra nogen de ikke kender fra skolen eller andre fritidsaktiviteter eller fra familien. Så kan du sørge for, at dine børn er kloge, når det kommer til de sociale medier.

Få en rundvisning af dit barn online

Mange børn er ofte bedre til at navigere i den digitale verden end deres forældre. Dette betyder dog ikke, at det ikke kan være en god ide, at du tager en rundvisning med dit barn i de apps og i de sociale medier, som de er aktive på. Dette vil gøre, at du ikke skal bekymre dig i samme grad omkring, hvad dine børn benytter online, og at du kan læse flere information omkring disse apps senere, når du er færdig med rundvisningen med dit barn.

Dine børn kigger mod dig som rollemodel

Når du skal lære dine børn omkring sociale medier, så er det vigtigt, at du er rollemodel. Dette betyder, at du altid bør spørge dine børn efter, om du må dele billeder af dem online, så du viser, at det ikke er okay at lægge billeder op ad andre, hvis ikke der er blevet givet lov. På denne måde kan dine børn være sikre og ansvarsbevidste, når de er online.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.