Annoncørbetalt indhold

Sådan kommer du af med det du ikke bruger

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du også alt for meget rod til at ligge derhjemme, som du aldrig nogensinde bruger? De fleste kan godt nikke genkendende til, at man hurtigt kan komme til at få samlet alt for meget skrammel, så man lige pludselig står med en hel masse, som man aldrig bruger. Det kan hurtigt komme til at blive en stressfaktor, hvis man føler, at man har alt for meget, der roder derhjemme. Heldigvis så kan man nemt komme af med det hele. Man kan endda også komme til at tjene penge på det. Vi har lavet en lille guide til, hvordan du kommer af med alt dit skrammel.


Annonce

Virksomheder

Det er ikke kun som privatperson, at man kan få samle for meget, så man skal af med noget. Det kan også ske for virksomheder. Heldigvis så er det nemt at komme af med det med b2b auktioner, som er specielt designet til virksomheder. I en b2b auktion indgår to virksomheder, hvor den ene har noget den skal sælge, og den anden gerne vil købe det. En b2b auktion laver man ofte, hvis en virksomhed har overskudsmaterialer, og derfor gerne vil af med det, men samtidig vil de også gerne tjene lidt penge på det.


Privatpersoner

Det er ikke kun virksomheder, som der kan overskydende ting. Man kan også sagtens, som privatperson få samlet alt for meget ind, som man egentlig ikke har brug for. Det kan hurtigt komme til at rode, hvis man ikke rydder op i det. Heldigvis så er det ikke så svært at komme af med det. Man kan nemlig også sagtens sælge sine egne ting på auktion som privatperson. Til at starte med så skal man bare kontakte et auktionshus og lave en aftale med dem. Derefter så skal der tages nogle billeder af det, og til sidst kan det komme på auktion. Det er meget simpelt, og auktionshuset ville kunne hjælpe dig hele vejen igennem.


Ryd op

Man skal dog ikke forvente at alt kan sælges på auktion. Det kan derfor være en rigtig god ide at rydde op i sine ting, inden man begynder at prøve at sælge dem på auktion. En hovedregel, når man rydder op, er, at hvis man ikke selv ville købe den, så er der nok heller ikke nogle andre der vil. Tænk derfor nøje over, om du selv ville købe det, inden du sætter det på auktion. Det kan for eksempel være rigtig svært at sælge, hvis det er slidt eller gået i stykker.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.