Annoncørbetalt indhold

Sådan sørger du for, at du er sikker, når du er online

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er vigtigt, at du gør, hvad du kan for at være sikker og tryg, når du går online. I dag er der mange forskellige måder, hvorpå du kan komme i mål med dette, og det kan derfor være forvirrende at finde de metoder, som virker bedst for dig. Dog er der nogle gængse gode råd, som du kan vælge at følge, så du er sikker på, at du altid har dækket din ryg, når du starter din laptop. Nedenfor kan du læse tre gode råd, som kan give dig den beskyttelse, du har brug for, når du gerne vil udforske internettet og sociale medier i hverdagen.

Giv aldrig dine personlige informationer ud

Annonce

Når du bevæger dig online, er det vigtigt, at du aldrig deler dine personlige informationer med andre mennesker. På nogle hjemmesider kan det være svært at undgå, og det gør sig eksempelvis gældende, hvis du besøger en hjemmeside, hvor du skal betale for en vare og indtaste dine kortoplysninger. Uanset hvilken type hjemmesider, som du besøger, må du dog aldrig indtaste informationer, som potentielt kan blive misbrugt. For at føle dig mere sikker kan det være en god idé at kigge efter hjemmesider, hvor du skal verificere dine personlige oplysninger med eksempelvis dit NemID eller en kode, som du modtager på sms eller i en e-mail.

Installer VPN på din computer

En anden ting, som du muligvis kan gøre for at være mere sikker online er, at du kan installere VPN på din computer. Dette er virtual private network, og det er et netværk, som giver dig mulighed for at surfe på internettet på en mere privat måde. Du kan naturligvis aldrig vide dig helt sikker, når du anvender en VPN, men som udgangspunkt giver en VPN dig beskyttelse online, da din internettrafik er krypteret. Der er mange forskellige typer på markedet, som alle tilbyder dig noget forskelligt. Det kan derfor godt betale sig for dig at bruge lidt tid på at undersøge de forskellige VPN’s, således du kan finde den bedste til dine behov.

Besøg aldrig hjemmesider, hvor du er i tvivl

Det sidste råd, som kan gøre dig mere sikker online, er, at du aldrig skal besøge hjemmesider, hvor du er i tvivl. Det er vigtigt, at du følger din mavefornemmelse, når det kommer til nye hjemmesider, og synes du, at siden ser lidt for suspekt ud, eller synes du, at du skal give alt for mange private informationer uden nogen garanti for, at de er beskyttede, så lad vær med at benytte hjemmesiden. Det er langt nemmere at finde en anden side til samme behov, hvor du ikke behøver at bekymre dig om, hvorvidt dine oplysninger bliver misbrugt online.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.