Annoncørbetalt indhold

Samtaler omkring spisebord – derfor skal I have et rundt spisebord

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det kan være en god ide at vælge at anskaffe et rundt spisebord, som man kan sidde rundt om som familie om aftenen. Læs med her for at lære hvorfor samt hvordan du får fat i netop sådan et spisebord.

Stor forskel på rundt og aflangt spisebord

Annonce

Der er faktisk ret stor forskel på den følelse man får, når man sidder rundt om et rundt spisebord fremfor et aflangt og mere traditionelt spisebord. Har du prøvet at sidde om et rundt spisebord før?

De fleste danskere er vokset op med det aflange spisebord, fordi det helt klart er det mere traditionelle – og praktiske – valg. Men det kan nu være en god ide at du som forælder vælger i stedet for at købe et rundt spisebord hjem, som du og børnene kan sidde rundt om.

Når man sidder ved et aflangt spisebord kan der meget hurtigt opstå nogle pudsige magtforhold. Personen der sidder ved bordenden kan hurtigt ses som en person med mere magt i familien og vil ofte også blive lyttet til mere, fordi alle kan se ham eller hende. Og dette kan hurtigt blive problematisk, hvis det altid er den samme der sidder for bordenden. Dette kan påvirke samtalerne i form af hvem der bliver lyttet mest til.

Derudover er det også meget nemt at splitte spisebordet op i en ’børne-ende’ og ’voksen-ende’, når man har et aflangt spisebord. Og på den måde kan det ofte ende ud at børnene sidder og snakker sammen og forældrene sidder og snakker sammen – uden at den ene gruppe rigtig kommer den anden ved.

Find dit runde spisebord på nettet

Hvis du gerne vil have et rundt spisebord, så er det ganske nemt at finde det på nettet. Det er ikke altid at den lokale møbelbutik ligger inde med forskellige modeller af runde spiseborde, da de aflange trods alt er de mere traditionelle. Og selv hvis de har nogle enkle muligheder, så vil du ofte ikke kunne finde så mange forskelligartede designs.

På nettet er det derimod nemt at finde frem til lige det du gerne vil have fat i. Du kan hurtigt gå fra den ene hjemmeside til den næste, indtil du finder et rundt spisebord i den stil, som du godt kan lide. Og derudover er det ikke så svært at finde en pris, som du også godt kan lide. Priserne har det nemlig med at være lavere på nettet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.