Annoncørbetalt indhold

Sikre dit dyrs ve og vel

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af lindevangdyreklinik.dk

Det er populært i mange familier at have et ekstra vedhæng i form af et dyr. Et kæledyr betragtes nærmest som et ekstra familiemedlem, der kræver daglig opmærksomhed og kærlighed. De bidrager med glæde, omsorg og masser af underholdning til både små og voksne sjæle. Idet ens kæledyr er så fastgroet en del af familien, er det særligt vigtigt, at man har en god dyrlæge, som kan sikre, at ens kæledyr trives og har det godt. Klik her for at besøge hjemmesiden til Lindevang Dyreklinik.


Hvem er Lindevang Dyreklinik?

Lindevang Dyreklinik er beliggende på Frederiksberg, og de modtager derfor patienter fra det meste af København, Frederiksberg og omegn. Deres fokus er på dyrenes sundhed og tryghed, så de baserer sig altid på at tage sig så godt af de pelsede patienter og dig som ejer. De ved, hvor meget de små dyr betyder for familien, så derfor sætter de en ære i, at du som ejer føler dig tryg og imødekommet fra start til slut. Klinikken har døgnåbent for akut sygdom, så tøv ikke med at kontakte dem, hvis dit dyr udviser en mærkelig adfærd eller uigenkendelige symptomer, der virker alarmerende. Klik her for nærmere beskrivelse af deres klinik.


Hvilke behandlinger tilbyder klinikken? 

Hos Lindevang Dyreklinik tilbyder de alle de traditionelle behandlinger og kan både hjælpe på det medicinske og kirurgiske område, afhængigt af hvad dit kæledyr har behov for. De har fokus på sundhedsfremmende behandlinger, såsom årlige sundhedstjek, tandrensninger og vaccinationer. Hvis du ønsker, at enten din kat eller din hund skal kastreres eller steriliseres, tilbyder de naturligvis også at foretage operationen. Hvis dit kæledyr derimod er gravid, tilbyder klinikken at foretage en ultralydsscanning for at undersøge fostret og for at undersøge eventuelle misdannelser. Desuden vil de også gerne vejlede dig som ejer med, hvad du skal gøre og foretage dig under fødslen for at hjælpe dit kæledyr bedst muligt. Klik her for nærmere information vedrørende deres behandlinger.



Information om Lindevang Dyreklinik

Klikker du ind på deres hjemmeside, kan du finde en prisliste over de behandlinger, som klinikken tilbyder. Dermed kan du på forhånd danne dig et overblik over, hvad det muligvis vil komme til at koste. På hjemmesiden kan du også finde deres telefonnummer, hvis du ønsker yderligere information om deres behandlinger, priser og lignende. Klik her for at finde deres kontaktoplysninger. Har du ikke mulighed for at besøge klinikken, tilbyder de også hjemmebesøg, så de stadig kan være behjælpelige med at undersøge og helbrede dit kæledyr.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit