Annoncørbetalt indhold

Skal din næste bil være en Renault?

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af bn.dk

Er du på udkig efter ny bil? Uanset om du er førstegangskøber, eller om du er på jagt efter en udskiftning eller tilføjelse til familiens antal af biler, så kan det være svært at vide hvad man skal kigge efter. Men som med mange andre ting er det selvfølgelig en god ide at have en nogenlunde ide om, hvad ens ønsker til den nye bil skal være. Skal den køre langt hver eneste dag, er den mest til hyggekørsel, hvor mange skal kunne sidde i den osv. Uanset om du kigger efter en bil nummer to til familien, eller måske skal opgradere bilen med plads til alle, så kunne en Renault være en rigtig god mulighed.

En Renault er meget bil for pengene

Med en Renault får du meget bil for pengene. Faktisk behøves du heller ikke købe din Renault fra ny, da der er gode muligheder for at finde rigtige gode brugte modeller. Hos Bjarne Nielsen A/S finder du et stort udvalg af både nye og brugte modeller, og helt sikkert også en brugt Renault, som passer lige til dine behov. Du skal ikke være bekymret for at købe en brugt model, da de selvfølgelig er igennem et grundigt klargøringstest inden de sættes til salg hos Bjarne Nielsen A/S. Hvis der er akutte fejl og mangler, bliver disse udbedret inden bilen sælges, og du kan altså være sikker på at kunne have glæde af bilen mange år frem.

Køb din Renault hos en erfaren forhandler

Bjarne Nielsen A/S har eksisteret siden 1988, og er altså en meget erfaren forhandler af biler. I dag er der ti bilhuse ejet af Bjarne Nielsen A/S i hele landet, og over 300 medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig med køb af din næste nye bil. Bjarne Nielsen A/S sælger både nye og brugte biler, så hvis du foretrækker din Renault fra ny, så er Bjarne Nielsen A/S også stedet for dig. At du overhovedet er interesseret i det franske mærke, er kun forståeligt. Renault er kendt for deres franske ingeniørkunst, deres designs og deres alsidighed. Du finder således alt fra små biler, velegnet som bil nummer to, til større familievenlige biler. Renaults popularitet er steget i Danmark gennem de seneste år, da mange altså har fået øjnene op for de lækre franske kvalitetsbiler. Hvis du vil med på vognen, og ind i din egen, bør du altså besøge Bjarne Nielsen A/S.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit