Annoncørbetalt indhold

Skal du udvide din webshop til udlandet? Dette skal du have styr på

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af online-translation.dk

Har du gjort dig tanker om at udvide din webshop til udlandet? I så fald er der en række ting, der er vigtige at få styr på, inden du gør det. Derfor er det naturligvis ikke noget, man blot kan kaste sig ud i fra den ene dag til den anden, og derfor skal der gøres noget forarbejde.

Er det første gang du skal åbne en webshop i et nyt land, er det end ikke sikkert, at du ved, hvad du egentlig skal have styr på. Herunder vil du blive præsenteret for et udpluk af de ting, du skal sørge for at få styr på, hvis du har ambitioner om at åbne en webshop i udlandet.

De rette betalingsløsninger

Det er meget vigtigt, at du får styr på de rette betalingsløsninger. Det er nemlig ikke i alle lande, at de foretrækker at betale via betalingskort, som det er tilfældet i Danmark. Derfor er du nødt til at tilbyde de betalingsløsninger, der foretrækkes i den pågældende land.

F.eks. er det meget udbredt at bruge fakturabetaling i både Sverige og Tyskland. Er det et af disse lande, du skal udvide til, bør du derfor være sikker på, at dine kunder har mulighed for at vælge fakturabetaling – f.eks. via Klarna.

Professionel oversættelse af alt indhold

Du kan ikke blot åbne en dansk webshop i et nyt land. Derimod skal du sørge for, at dit indhold bliver oversat professionelt til det sprog, der bruges i landet. Skal du f.eks. åbne i Sverige, skal du oversætte dit nuværende indhold til svensk.

Til trods for, at du f.eks. kan bruge Google Translate e.l. til dette, er det vigtigt, at du afholder dig fra det. I stedet skal du udlicitere det til et professionelt bureau. Holder du til i Odense eller omegn, kan du med fordel vælge et oversættelsesbureau Odense.

Styr på toldregler mv.

Alt det juridiske skal der også være styr på, når man vælger at åbne en webshop i et nyt land. Her kan der være mange ting at holde styr på, hvorfor det kan være en fordel at alliere sig med en specialist, der har erfaring med disse ting.

Der findes op til flere virksomheder i Danmark, der har specialiseret sig i at hjælpe danske virksomheder med at udvide til nye lande. For at sikre, at du får styr på det hele, kan du med fordel vælge at tage kontakt til en af disse, hvilket naturligvis vil give dig ro i maven.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit