Annoncørbetalt indhold

Skrot fyret og invester i en varmepumpe: 4 gode grunde

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du olie- eller gasfyr i dit hjem, og overvejer du en varmepumpe i stedet? Der kan være mange gode grunde til at ville skifte til en varmepumpe, og vil du gerne gøre noget godt for dig selv og miljøet, men er du endnu ikke helt overbevist om en varmepumpe, så får du her 4 gode grunde til at investere i en.


Annonce

1. Spar penge med en varmepumpe


En af de største fordele ved at skifte fra fyr til varmepumpe er, at du kan spare rigtig mange penge. Selvom en varmepumpe kan være en dyr udskrivning, så tjener den hurtigt sig selv hjem igen, fordi den kræver færre penge i ressourcer for at varme dit hjem op end traditionelle opvarmningsmetoder. En varmepumpe holder også i mange år, hvis den får den fornødne service, så du skal ikke betale i dyre domme for at få den udskiftet efter få år igen, og du kan dermed være sikker på, at du bliver ved med at spare penge på dine udgifter til varme.


2. En varmepumpe kan være god i en fugtig kælder


Har du problemer med fugt i kælderen, en træls lugt eller lignende, så kan en varmepumpe være løsningen. En luft til luft varmepumpe kan nemlig være med til at affugte luften, så du ikke skal døje nær så meget med fugt i kælderen, som kan sætte sig i væggene og på sigt rent faktisk ødelægge dele af dit hjem. Det overskydende fugt føres ud af huset, så det ikke sætter sig som kondens på væggene igen.


3. Du hjælper miljøet med en varmepumpe


Med en varmepumpe får du en meget mere miljøvenlig løsning end et olie- eller gasfyr eller sågar også elvarme. Både en luft til luft varmepumpe og en luft til vand varmepumpe er mere energieffektive end de forældede opvarmningsmetoder, og det betyder, at du skal bruge mindre strøm og energi på at få opvarmet dit hjem. Som nævnt tidligere, er det godt for din pengepung, men det er også godt for miljøet, da din CO2-udledning hurtigt reduceres med en varmepumpe kontra olie-/gasfyr eller elvarme. Nogle varmepumper giver faktisk op mod 5 gange så meget varme sammenlignet med mængden af strøm, de bruger.


4. En varmepumpe giver fleksibilitet


Vælger du at investere i en varmepumpe, så får du også mere fleksibilitet i din hverdag. Nogle varmepumper har nemlig indbygget WiFi-modul, så du kan styre varmen fra afstand. Det betyder for eksempel, at hvis du har varmepumpe i sommerhuset, så kan du varme det op på forhånd, inden du skal derud om vinteren, eller du kan justere varmen i hjemmet, mens du er på arbejde.


Vil du se nærmere på en varmepumpe, så kan du se et stort udvalg hos NovaSolar. På deres hjemmeside novasolar.dk kan du finde masser af kvalitetsvarmepumper til alle budgetter, og de hjælper dig også gerne med at finde den rette, hvad end du vil have varmepumpe i hjemmet, kolonihavehuset eller sommerhuset. Find din kommende varmepumpe her.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.