Annoncørbetalt indhold

Sommermoden 2021: Sådan klæder du dig

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi er i fuld gang med forårssæsonen, og før vi ser os om, er sommeren begyndt. Men er du klar til at tage hul på den sommersæson, der ligger og venter forude? Det kan føles som om, at vi lige netop er skiftet fra vintertøj til forårstøj, og nu skal vi pludselig opdatere garderoben igen med sommersæsonens nyeste mode. Heldigvis er der ikke den store udskiftning i forårs- og sommersæsonens mode i år, og vi ser mange af de trends og styles, der hittede i første halvår af 2021, blive forlænget her henover sommeren. Vi vil derfor forsøge at hjælpe dig på vej her i artiklen og give dig inspiration til, hvordan du skal klæde dig i løbet af de næste par sommerlige måneder.

Oversize fortsætter med at hitte

Annonce

Forårsmoden i 2021 har været præget meget af oversize-trenden. Både indenfor kvinde- og herremode har vi set oversize blazere, store hoodies og lange t-shirts, og heldigvis fortsætter denne behagelige og afslappede trend henover sommeren. Det er en god idé at gå på jagt efter designerbrands i denne trend, da det vil betyde høj kvalitet, der kan vare flere årtier. Hos https://spreeglee.dk/ har de eksempelvis et stort udvalg af luksusmode og designertøj til både mænd og kvinder, der er håndplukket overalt i verdenen, hvis du ønsker at erhverve dig nye oversize designeritems. Lige nu har de et stort udvalg af Supreme tøj, som er et af verdens mest hypede streetwear-mærker, og du finder det ikke mange andre steder i Danmark. Supreme laver blandt andet en række forskellige oversize t-shirts og overtrøjer i begrænsede partier, som vil passe perfekt ind i den kommende sommermode. Det fede ved Supreme er også, at de begrænsede items hurtigt bliver udsolgt, så du vil ikke se mange andre i gadebilledet med det samme tøj.

Behold sportstøjet

En anden trend, som vi har set meget i starten af 2021, har været den sporty mode, der trækker forbindelser til 80’ernes farverige og sporty looks. Både mænd og kvinder har klædt sig i poloer, tracksuits og overtrøjer i velkendte sportsmærker. Dette er egentlig en trend, der har været fremme i mange år efterhånden, men til sommer kommer vi dog til at se lidt mere neutrale farver og så blandet med en smule mere pangfarvede nuancer. Her har Supreme blandt andet også indgået et samarbejde med Honda og Fox Racing, hvori de producerede en række fede sporty crewnecks, der falder ind under netop denne trend. Det sporty look kan både gøres maskulint og feminint, og det er derfor en super smart unisex mode, som heldigvis fortsætter henover sommeren 2021.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.