Annoncørbetalt indhold

STORM Advokatfirma sikrer den rette erstatning som følge af din trafikulykke

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af stormadvokatfirma.dk

Har du været ude for et færdselsuheld kan du være berettiget til trafikskade erstatning.

I sådan en situation er det vigtigt, at du søger hjælp hos en advokat, der kan sikre dig, at alt juridisk er på plads, inden du søger erstatningspenge.

STORM Advokatfirma i Aalborg kan også hjælpe dig med at få et overblik over dine nuværende forsikringer, så du er sikret den rette erstatning som følge af din trafikulykke.

Få professionel rådgivning til din erstatningssag 

Har du været involveret i en trafikulykke, så har du mulighed for at søge erstatning. Afhængigt af skadens omfang og hvordan ulykken er sket, så kan du være berettiget til godtgørelse for varigt mén, svie og smerte eller helbredsudgifter. Er ulykken sket i forbindelse med dit arbejde, kan du også være berettiget til erstatning for tabt arbejdsfortjeneste eller tab af erhvervsevne.

Det kan godt være svært at overskue de mange regler og at forstå de juridiske aspekter af en erstatningssag. Det kan derfor være en god ide at søge erstatning efter en trafikulykke med hjælp fra en advokat.

Advokatens opgave er at hjælpe dig med, hvordan du skal søge erstatning i forbindelse med et trafikuheld, samt sikre, at du får tildelt den rette méngrad. Samtidig vil advokaten også være behjælpelig med at give dig et overblik over dine muligheder og rettigheder.

Manglende dokumentation kan være afgørende i din ret til erstatning

Det vil altid være en god ide at tage fat i en advokat, når du har været ude for en ulykke, uanset om det har været et solouheld eller om der er en modpart involveret. En advokat kan nemlig sørge for, at du undgår at havne i en situation, hvor du pludselig ikke kan få den erstatning, som du har behov for, fordi du har lavet en fejl eller glemt noget.

Derfor er det vigtigt, at du opsøger en læge hurtigst muligt, efter ulykken finder sted. Én af de største problemer, der opstår, som følger af trafikskadesager er manglende dokumentation for de skader, der er opstået på baggrund af ulykken. Søger du læge umiddelbart efter ulykken finder sted, så sikrer du, at du har den rette dokumentation, når du senere skal køre en eventuel erstatningssag.

Sikring af den rette dokumentation kan sagtens ende med at blive afgørende for din ret til erstatning.

Anmeld skaden til forsikringsselskaberne

Det er også vigtigt, at du får oplysningerne på modpartens ansvarsforsikringsselskab, såfremt du ikke var ude for en soloulykke. Det er nemlig dette selskab, der skal udbetale dig erstatning for de skader, du evt. har fået som følge af ulykken.

Derudover er det vigtigt, at du anmelder skaden til både dit og modpartens forsikringsselskab. Skaden har nemlig en forældelsesfrist på tre år regnet fra skadetidspunktet.

Når disse ting er på plads, så kan du få hjælp fra en advokat til at træffe de rette valg, så du sikrer, at du får den erstatning, som du har krav på.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit