Annoncørbetalt indhold

Sådan finder du det rette reolsystem til din stue

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af bolighuset.dk

Stuen er samlingspunktet for hele familien, og det kræver ofte mange kvadratmeter at have plads til både festlige sammenkomster, sofaafslapning, lektielæsning og andre daglige gøremål. Det er ikke alle, der er heldige nok til at have en kæmpe stue, som kan rumme alle de funktioner, en stue egentlig har eller bør have. Hvis du er en af dem, hvor kvadratmeterne er knap i stuen, så læs videre i artiklen her. Du kan nemlig frigøre meget gulvplads og skabe en masse opbevaring ved hjælp af et reolsystem, og vi vil derfor guide dig til, hvordan du finder det helt rette reolsystem til netop din stue.

Design dit eget reolsystem

Hvis du ønsker et unikum reolsystem, som du ikke kan finde i tusindvis af andre danske hjem, så er det værd at overveje, om du skal gå væk fra tanken om blot et reolsystem fra IKEA. Fabriksvare-konceptet er rigtig fint og samtidig også en nem løsning, men hvis du går op i at have en personlig stil, så bør du tænke i andre baner. Et reolsystem som mistral er netop udviklet med øje for dig, der ønsker at skabe dit eget udtryk og går op i individualitet og funktionalitet med et personligt præg. Du kan vælge mellem utallige kombinationsmuligheder af moduler, låger, skuffer mm., og det er helt op til dig selv, hvordan det hele sættes sammen. Det er kun din egen fantasi, der sætter grænser, og du kan derfor skabe nøjagtig det reolsystem som du, og din stue, har brug for.


Indbygget reol

Hvis du prioriterer pladsoptimering højest i dit valg af et reolsystem, så er det en god idé at gå efter en indbygget reol. Et indbygget reolsystem tager absolut intet plads af rummet, og det frigiver endda gulvplads under reolen. En indbygget reol har også et mere minimalistisk udtryk, og hvis du vælger en reol i samme farve som din væg, så er den også med til at skabe harmoni i din stue, fordi det ikke fylder i dybden eller larmer i farvenuancerne. Hvis du vælger, at den indbyggede reol skal gå helt op til loftet, får du dermed masser af plads til både bøger og fotoalbums, og samtidig vil der også være plads til, at du kan pynte med nipsting i mange af reolens rum.



Det kreative reolsystem

Hvis du derimod er til det mere kreative og tilfældige udtryk i din stue, så bør du kigge på mulighederne for et reolsystem, der er mere abstrakt. Du kan eksempelvis få reolsystemer, hvor modulerne, rummene og hylderne er forskudt fra hinanden, hvilket giver både reolen og hele stuen mere liv. Det legende og tilfældige udtryk gør selve reolsystemet til en slags kunstnerisk og kreativ installation, som vil pryde den originale og modige stue.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit