Annoncørbetalt indhold

Sådan glæder du vinelskeren til jul

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af finewines.dk

Det kan godt være lidt angstprovokerende at købe en flaske vin til vinentusiasten – især hvis man ikke selv ved så meget om emnet. Så køb noget andet end vin, tænker du måske. Men hvis personen allermest ønsker sig god vin, er der ingen vej udenom. For man vil jo gerne glæde personen, når det nu er jul og alt muligt.


Hellere én god flaske

Der er nogle tommelfingerregler, som styrer dig udenom de værste faldgruber. Den første er at bruge dit budget på én virkelig god flaske i stedet for tre halvsløje. Den rigtig gode flaske får modtageren til at føle, at du har gjort dig umage, hvilket altid er en gave i sig selv. Og kan du samtidig sige et par få ord om flasken, lyser alle lamper og du har fået en stor stjerne i bogen hos den glade modtager. De tre halvsløje ender uden tvivl i sovsen en dag eller bliver givet videre til nogen, der ikke fortjener bedre.


Den kendte eller overraskende

Med tanke på hvor meget god vin, der er på markedet i dag, kan det være sin sag at vælge den rigtige flaske, så her får du nogle bud. Det første er Flor de Pingus fra området Ribera del Duero i Spanien. Udover at smage formidabelt er den skabt af den danske vinguru Peter Sisseck, men det fortæller den glædesstrålende modtager dig alt om. Bare nik og sug glæden langt ned i maven. Et andet bud kunne være at gå efter noget mere utraditionelt, modtageren måske ikke kender. Her kunne en Pinot Noir fra Californien være et godt bud. Pinot Noir er især gjort berømt af Bourgogne, men amerikanerne kan virkelig trylle med den drue også. Et tredje bud kunne være hvidvin fra New Zealand – eksempelvis producenten Kumeu River, der gang på gang vinder over de hvide fra førnævnte Bourgogne. Her får du virkelig værdi for pengene og historien om den lille, der banker alle de store.


Søg på finewines.dk

Men hvor finder du vinene? Du går aldrig galt i byen på finewines.dk, der både har Flor de Pingus, Kumeu River og amerikansk Pinot Noir i lange baner. Men du finder meget andet godt hos FineWines, der er de danske vinelskeres ubetingede mekka. For her er de bedste vine fra hele verden samlet … og til noget andre priser, end dem du betaler andre steder. Så udover at glæde vinelskeren med en rigtig god flaske, er der fine bonuspoints at hente ved lige at nævne den er fra FineWines. Regn med håndtegn og anerkendende blik.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit