Annoncørbetalt indhold

Sådan indretter du dit hjem personligt

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af kabeltromlen.dk

For år tilbage var ethvert boligmagasin fyldt med rene linjer, hvide farver og minimalistiske hjem. Enhver boligejer, der drømte om et hjem, som dem i magasinerne, måtte se langt efter det, da hverdagens praktik sjældent hænger sammen med så kliniske og minimalistiske linjer, som denne populære tendens indebar. Tiderne er heldigvis skiftet, og ser man på boligprofiler på diverse sociale medier, finder man, at det er de personlige og finurlige hjem, der hyldes. Dette er heldigvis en noget mere realistisk stil for den almindelige dansker at opnå i sit hjem. Læs med her og få inspiration til hvordan du indretter dit hjem personligt.


Materialevalg 

Da mange af nutidens boliger er bygget og indrettet med simple og gerne lyse eller helt hvide materialer og overflader, kan dine materialevalg i form af møblerne betyde meget, når du skal indrette dit hjem personligt. En nem måde hvorpå du kan få ro og personlighed ind i dit hjem, er ved at vælge materialer af træ. Kabeltromlen er en virksomhed, der producerer og sælger møbler og interiør af ikke bare træ, men genbrugstræ. Ved at vælge for eksempel et spisebord i genbrugstræ, tilføjer du hygge og varme til dit hjem. Andre muligheder for at gøre dette på, som måske ikke kræver så stort et møbel som spisebordet, er ved at sætte hylder op eller have en bænk i entreen.


Billeder og pynt

Den nemmeste måde hvorpå man kan tilføje personlighed til sin bolig er gennem billeder og pynt. Du kan printe fotos med billeder af dem, du holder af eller af minder og oplevelser, du har haft og derefter ramme dem ind. På denne måde vil man ikke være i tvivl om, hvem hjemmet tilhører, og du vil hver dag blive mindet om glædelige stunder. Er du ikke så meget til fotos, vil du også nemt kunne indrette dig personligt gennem valg af pynt eller kunst, som siger noget om dig. Måske du endda selv kan være kreativ med et lærred og en pensel.


Praktisk

Praktik rimer sjældent på æstetik eller boligtendenser, men alligevel vil det skabe personlighed i dit hjem, hvis du indretter dig, så det passer til den virkelighed du lever. Har du en stor familie med mange energiske og legesyge børn, er det nok ikke en god ide med sarte møbler eller fancy nips. Vælg møbler og udsmykning der passer til det liv, du lever, og så bryder den personlige stil helt automatisk frem.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit