Annoncørbetalt indhold

Sådan indretter du med moderne tæpper

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af bydahlliving.dk

I årevis har den simple skandinaviske stil med kølige og hvide elementer været dominerende på boligmarkedet. Du har ikke kunnet slå op i et boligmagasin eller besøge en boligblog uden at støde på billeder af minimalistiske og lyse hjem. Tiderne og trends ændrer sig hele tiden, og i nyere tid er varme og farver blevet en større og mere betydelig del af moderne boligindretning. Et element, der bidrager fantastisk til dette fænomen er tæpper. Gulvtæpper, vægtæpper, plaider og quilt er alle former for tæpper, der kan bidrage til stemning i dit moderne hjem. Ønsker du også en indretning med tæpper? Blandt andet kan du bruge moderne Ib Laursen tæpper og quilt i dit hjem. Læs med her og få inspiration til hvordan du kan indrette dig.


Varme og hygge

Tæpper i alle dets former er en fantastisk metode hvorpå du kan skabe varme og hygge i dit hjem. Moderne tæpper er ikke længere blot kolde og kliniske i udtrykket. Der findes et utal af moderne tæpper med både forskellige farver, former, mønstre og udtryk, som kan skabe sjæl i dit hjem. Med et lækkert quilt eller plaid i din sofa, har du ikke blot et smukt dekorativt tæppe, men også noget lunt og lækkert som du kan putte dig under til koldere tider.


Rum i rum 

Gulvtæpper i særdeleshed har den fantastiske egenskab, at det kan skabe rum i rum. Med store gulvtæpper, kan du placere visse møbler på tæpper for at skabe illusionen om flere rum i et. Det fungerer fortræffeligt i forbindelse med køkkenalrum, hvor både køkken, spisestue og eventuelt stue eller kontor flyder sammen i et. Med et stort gulvtæppe under spisebordet og de dertilhørende spisestole skaber du en spisestue i det store alrum. Ligeledes fungerer det under sofaen og sofabordet, hvor du ikke blot får et rum, men også ekstra hygge tilført til det store moderne alrum.


Alternativ brug af tæpper 

Tæpper har længe været brugt i boligindretningen. Nyeste skud på den moderne brug af tæpper er ophængte vægtæpper. Tæpper hører nemlig ikke blot til på gulvene, men fungerer lige så smukt som pynt og dekoration på væggene. Er du faldet for et smukt gulvtæppe, men har intet oplagt sted at placere dette? Find da et par søm frem og hæng tæppet op, som var det et maleri. Nu kan du nyde synet af det smukke tæppe, endda uden at slide på tæppet ved at træde på det.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit