Annoncørbetalt indhold

Sådan vælger du den rette rejsetaske

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af billigsport24.dk

Med den rette taske bliver din næste ferie mere overskuelig, uanset om du skal pakke bilen og ud i det danske land eller skal med flyet og på en forlænget weekend. Der findes mange slags rejsetaske og de har alle forskellige former og funktionaliteter. Men hvad skal en rejsetaske kunne og hvilken type opfylder dine behov? Med denne guide kan du vælge den rette taske til din næste rejse. Uanset hvilke krav du har til din rejsetaske, ønsker du nok en taske, der holder mange år ud i fremtiden, og her er det værd at kigge på HAGLÖFS TASKER, der er tasker kendt for deres høje kvalitet og funktionalitet.


Duffelbaggen

Duffelbaggen er en simpel og alsidig taske. Duffelbaggen er en tubeformet taske, der typisk har ét rum, du let kan få adgang til gennem en stor åbning. Det er en alsidig taske, der kan rumme lidt af hvert, hvad end det er sportsgrej eller tøj til storbyferien. HAGLÖFS TASKER af denne type har let polstrede justerbare skulderremme, samt bærehåndtag i begge ender, så du både kan have den på ryggen, men også bære den i en hånd, hvilket gør den praktisk i offentlig transport og i byrummet, hvor der er mange mennesker. Duffelbags findes i mange forskellige størrelser, og kan derfor både bruges til kortere og længere ture.


Rejserygsækken

Rejserygsækken er en rygsæk, der en mellemting mellem en almindelig rygsæk og en vandrerygsæk. Rejserygsækken har et støttende bæresystem, hvor der både er polstrede skulderremme, hoftebælte og brystrem, der gør det komfortabelt at gå med tasken, men som også kan pakkes væk igen, hvis det skal beskyttes under transport. Den er derfor mere komfortabel end en normal rygsæk, men mere simpel en vandrerygsækken, der har et mere avanceret bæresystem. HAGLÖFS TASKER af typen rejserygsække har et stort hovedrum og en rektangulær form, der gør det let at pakke tasken og komme til sine ting, mens man er på tur.


Fordele og ulemper

HAGLÖFS TASKER er alle gode bud, hvis du søger holdbare og funktionelle rejsetasker, men duffelbaggen og rejserygsækken har hver deres fordele og ulemper. Duffelbaggen kommer til sin ret, hvis din næste rejse er en weekendtur til en europæisk storby og du har brug for en simpel taske, der er rummelig nok til dine basisting. Duffelbaggen er god, hvis du skal med fly eller bil, og ikke selv skal bære meget på din opbakning. Men hvis din næste rejse er ud i naturen eller en interrail, hvor du skal gå meget med din egen bagage, er rejserygsækken det rette valg. Rejserygsækken er nemlig langt mere komfortabel at gå med end duffelbaggen og mere skånsom for din ryg.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit