Annoncørbetalt indhold

Tips til at bevare motivationen som arbejdsløs

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

At være arbejdsløs kan være en hård periode ens liv. Det kan derfor være svært at finde motivationen til at komme videre. Men det er vigtigt, at man ikke lader sig slå ud og i stedet prøver at se muligheder. Man kan eksempelvis:

  • Finde ud af, hvor ens motivation kommer fra. Hvad gør dig glad? Og hvad vil du gerne opnå? Når du har fundet disse ting ud, kan du begynde at sætte små mål for dig selv.
  • Gør noget produktivt hver dag. Tag eksempelvis kurser for ledige eller lav en plan, så du kan systematisere din jøbsøgning.
  • Hold dig socialt aktiv. Isolation er ikke godt for nogen!
Annonce

Tænk ud af boksen

Når man tænker ud af boksen, kan det give en helt ny forståelse for de muligheder, der er i livet. Det kan være svært at se andre veje, når man har fokus på ét bestemt område. Men hvis man åbner sig op for andet og mere, kan det give en helt ny afklaring i forhold til egne kompetencer og mål. Hvis du overvejer at skifte job eller karrierevej, så tænk ud af boksen. Lav en liste over alle dine kompetencer og vurder, om der er et match mellem det, du gør, og det, man søger i medarbejdere i en helt anden branche. Det kan give dig nye ideer og perspektiver på dit karrierevalg

Snak med andre om deres vej i job

Det er altid godt at bruge sit netværk - og arbejde på at gøre det større. De fleste er meget imødekommende og vil gerne fortælle om deres vej i job. Deres historier kan måske inspirere dig og give dig gode råd til, hvordan du selv kan finde et job. Måske kender du nogen, der arbejder inden for det område, du gerne vil lande i, eller måske kender du nogen, der ved noget om jobsøgning eller bare ved alt om, hvordan man performer godt på LinkedIn.

Hold dig ajour med, hvad der sker i din branche

Det er vigtigt at holde sig ajour med, hvad der sker i ens branche. På den måde kan man lettere tale sig ind i en virksomhed i branchen, hvis man skriver en ansøgning eller kommer til samtale. Der er hele tiden er nye muligheder og tendenser på arbejdsmarkedet. Derfor kan man følge med i nyhederne fra drømmebranchen, så man altid er opdateret på de seneste trends. Man kan også holde øje med flere forskellige brancher, især hvis de er afhængige af hinanden, og man godt kan se sig selv i dem begge.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.