Annoncørbetalt indhold

Tips til at opfriske dit hjem

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Netop på grund af den igangværende epidemi, tilbringer vi en del mere tid derhjemme end vi plejer. Hverdagen for mange er blevet ekstremt ensformig og vi mangler alle den samme aktivitet og stimulus som vi havde før Covid-19. Heldigvis er landet begyndt at åbne op igen, dog er der stadig folk, som arbejder hjemmefra. En hurtig mulighed for luftforandring er derfor at opfriske ens hjem. Når man opfrisker sit hjem behøver det slet ikke at være dyrt.

En ny farve på væggene

Annonce

At male væggene en anderledes farve kan virkelig gøre underværker og forandre hele rummet. Hvis man er vant til hvide vægge, kan det være en forskel at vælge neutrale farver. Selv dette kan fuldstændig ændre rummets udstråling. Det behøver heller ikke være alle væggene som males, men kun én væg som vi alle kender som værende meget populært. Det kan virke omvæltende for mange at male alle væggene og det er derfor en fordel at starte med én.

Nye møbler 

Dette er også en mulighed hvis man ønsker at opfriske sit hjem. Det kan være man har haft den samme gamle og slidte sofa i 10 år, og at det nu er på tide at skifte den ud. Det kan også være man simpelthen ønsker en ny stil. Rustikke møbler er især blevet populære på det seneste og giver rummet en helt unik stemning. Plankeborde er også blevet enormt populære og passer til enhver smag.

Planter 

Planter gør meget for et rum. Udover at de pynter, renser de faktisk luften, hvilken især er en fordel, når vi nu tilbringer mere tid derhjemme, end vi plejer. For nogle kan det også være en aktivitet i sig selv at prøve at holde planterne i live og skaber en følelse af tilfredshed når dette lykkes. Derudover kan man bruge flotte potteskjulere, som også gør meget for et rum.

Dekorationer

Føler du at din stue er tom og kedelig, kan du til fordel indrette med en masse nips og dekorationer. Som nævnt før pynter planter enormt meget og giver rum en helt speciel følelse. Fine nips ting som skåle og lysestager gør også en hel del for et rum. Malerier og, især, posters er blevet meget populære på det seneste. Synes du dine vægge mangler noget, kan en poster-væg skabe en helt ny stemning i rummet. Du kan nemt selv designe din billedvæg. Du kan også lave en mere personlig billedvæg med billeder af dine nærmeste og billeder du selv har taget.

Flotte billeder og malerier på væggene giver et rum stil og personlighed. Derudover har man også noget pænt at kigge på.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.