Annoncørbetalt indhold

Tre gode ideer til din markedsføring

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af promotionbag.dk

Hvis man er en nyopstartet virksomhed, så er det rigtig vigtigt at markedsføre sig selv. Det er nemlig den eneste måde, at man får folk til at kende en, og hvad ens virksomhed kan på. Der er rigtig mange måder at markedsføre sig selv på. Man kan både betale for at få reklamer for sin virksomhed på forskellige platforme. Eller man kan tage på messer og reklamere for sig selv. Lige meget hvad så er det en god ide at have nogle ting til at ligge med ens firma eller logo på, så man altid kan dele det ud. Det er dog ikke altid nemt at vide lige netop, hvad der er det mest effektive. Derfor har vi lavet en lille guide, der kan hjælpe dig til finde ud af, hvor du skal starte.


Poser med logo

Det kan være en rigtig god ide at få produceret nogle poser med logo eller ens firma navn, hvis man ikke har et decideret logo. Det vil overraske en, hvor mange gange, man har brug for at have en pose. Derudover er det en forholdsvis nem og billig ting at få produceret, men som der stadig har stor effekt. Det gode ved poser er nemlig, at der er rigtig mange, der genbruger dem. På den måde så kommer dit firmanavn også ud i verden på den måde.


Kuglepen med logo

En anden ting, som det overrasker en, hvor meget man bruger, er en kuglepen. Derfor er det en rigtig god ide at få produceret nogle kuglepenne med logo på. På den måde, så har man altid lige en kuglepen, som man kan bruge og give videre. Derudover så er kuglepenne også en af de ting, som rigtig mange genbruger igen og igen. Det er de færreste, der bare går hjem og smider en kuglepen ud, hvis den stadig virker. På den måde så sørger du for, at din virksomhed får gentagne reklame, selvom det er minimalt, fordi kuglepenne bliver brugt flere gange.


Søde sager

De fleste mennesker har en sød tand, og derfor er det også en rigtig god ide at få produceret nogle søde sager med logo på. Det kan for eksempel være små stykker chokolade eller karameller. De fleste bliver nemlig glade for at få et lækkert stykke chokolade eller lignende. Og når man bliver glad for at have fået noget, så er der også større sandsynlighed for, at man husker hvem man har fået det af. Man kan nærmest tænke på det, som en lille gave som man giver sine kunder.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit