Annonce
Ugeavisen Odense

100.000 kr. til Broen fra KMO-Sport

KMO-Sport i KMD, har doneret 100.000 kr til Broen Odense. Privatfoto
Sportsforeningen KMO-Sport overrakte forleden 100.000 kr. til Broen Odense's arbejde i Odense.
Annonce

I 2019 har medlemmerne i sportsforeningen KMO-Sport af forskellige årsager besluttet at nedlægge foreningen. KMO-Sport har i mange år været sportsforening for medarbejderne i KMD’s afdeling i Odense. KMO-Sport er en forening, som hovedsageligt er finansieret på medlemskontingent og den har gennem årene oparbejdet en vis kapital på kontoen. Når foreningen nedlægges, er det ifølge vedtægterne op til medlemmerne at beslutte på en generalforsamling, hvad der skal ske med disse penge. Ud over at overdrage et beløb til personaleforeningen i KMD til vedligeholdelse af bl.a. motionsrum, valgte medlemmerne med overbevisende flertal, at donere et større beløb samt flere kasser med sportstasker til Broen, Odense. Broen blev valgt for at anerkende og understøtte det kæmpe stykke arbejde der bliver lagt i at hjælpe børn og unge mennesker i deres hverdag til at kunne ”få et pusterum” med at deltage i aktiviteterne i de mange foreninger og klubber i byen. Bestyrelsen, som afvikler foreningen udtaler: Det er vigtigt for medlemmerne, at den ånd vi havde i KMO Sport, med vægt på sammenhold og empati, bliver afspejlet i det valg. Og det er der ingen tvivl om, at det bliver med en donation på 100.000 kr. til Broen’s arbejde i Odense.. KMO-Sport håber, at Broen i Odense dermed vil kunne hjælpe et større antal børn og unge ud til et liv i Odenses klubber og foreninger, med alle de fordele det kan give, ikke mindst med gode venskaber og hyggelige stunder.

Broen Odense

Broen Odense er en af de mange lokalforeninger i Broen Danmark.

Broen Odense er en frivillig forening, som giver udsatte børn og unge økonomisk støtte til kontingent og tøj så de kan deltage i de lokale fritidstilbud på lige fod med deres kammerater.

Broens nuværende bestyrelse tiltrådte sidste år, hvor der af flere årsager var lukket for tilgang af nye børn.

Broen Odense kunne åbne op igen i april 2019, og har på de 6 måneder fået 150 børn ind.

Broen Odense er afhængige af donationer fra firmaer, fonde og foreninger, og en donation som den fra KMD har en kæmpe stor betydning for Broens arbejde.

Kontakt: Broen Odense, info@broen-odense.dk

Hjemmeside: www.broen-odense.dk

Facebook: Broen Odense

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

5+1 til weekenden

Ugeavisen Odense

Café Kosmos

Annonce