Annonce
Ugeavisen Odense

125 år med alkoholrådgivning: Det skal fejres

Blå Kors har gennem 125 år hjulpet de svageste i samfundet, og det skal nu fejres med en jubilæumsfest i hjælpeorganisationens genbrugsforretning i Odense. Foto: Blå Kors
Lørdag den 1. februar åbner Blå Kors' genbrugsbutik i Odense op til en jubilæumsfest med 25 procents rabat på alle varer i butikken og skattejagt i anledningen af, at Blå Kors i år kan fejre 125 års jubilæum.
Annonce

Magnoliavej: I 125 år har Blå Kors hjulpet nogle af de mennesker i Danmark, som har det allersværest. Blandt andet mennesker, som kæmper med misbrug og hjemløshed.

Det arbejde bliver hyldet den 1. februar, hvor Blå Kors' genbrugsbutik på Magnoliavej 7 i Odense inviterer til jubilæumsfest fra kl. 10 med 25 procent på alle varer i butikken, hvad enten det er møbler, tøj eller smånips. Derudover har kunderne mulighed for at gå på skattejagt og lede efter gavekort på 125 kroner, som er gemt rundt omkring i butikken.

- Vi vil gerne markere Blå Kors' jubilæum ved at gøre det attraktivt for vores kunder. Alle skal kende til vores organisation og det arbejde, vi laver. Vi vil gerne give danskerne mulighed for at handle bæredygtigt og støtte et godt formål samtidig med, at vi gerne vil øge kendskabet til vores butikker og muligheden for at blive frivillig, siger Anders Christensen, som er chef for Blå Kors Genbrug.

Annonce

Overskud til at hjælpe

Blå Kors har i dag 53 butikker på landsplan og en webshop, lidtsmartere.dk, hvor kunderne kan købe tøj og ting online.

Overskuddet fra genbrugsbutikkerne går til at hjælpe udsatte børn, unge og voksne i Danmark via blandt andet bo- og behandlingstilbud til hjemløse og misbrugere, væresteder, terapi til børn og unge fra familier med alkohol- eller stofmisbrug, familienetværk og telefonrådgivning.

Det kan kun lade sig gøre takket være de 2.300 frivillige, som i dag er tilknyttet Blå Kors genbrugsbutikker, fortæller Anders Christensen.

- Vi er så stolte af vores frivillige, som gør en stor indsats i hele Danmark til fordel for udsatte mennesker. Det ville ikke muligt uden alle de dygtige frivillige at kunne drive en genbrugsbutikskæde med så høj kvalitet, som vi har, lyder det fra chefen for Blå Kors Genbrug.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nøøøj, det’ for børn!

Annonce