Annonce
Ugeavisen Odense

18-årige Ali savnede kolde drikke i Munke Mose: Stort spring at blive selvstændig juicemand

O-Town Juice fik debut i påskeferien. Det var en kold, men positiv oplevelse, fortæller ejer, Ali Bechtawi. PR-foto

Som studerende har 18-årige Ali Bechtawi – som så mange andre unge – tilbragt mange timer med vennerne i Munke Mose.

Han er kaffedrikker. Og kaffe er der meget af, når man befinder sig i Munke Mose. Men en dag meldte tørsten sig efter noget andet, og det blev startskuddet til et lille iværksætterprojekt under navnet O-Town Juice.

- Der var en dag, hvor jeg var i Munke Mose, men for en gangs skyld havde jeg ikke lyst til kaffe. Og så kom jeg til at undre mig over, hvorfor der ikke er lavet nogle vogne med friske drikke – præcis som man kender det med kaffevognene, lyder det fra Ali Bechtawi.

Annonce

Miljøvenlige og kolde drikke

Han finkæmmede internettet og fandt en vogn i USA, som han fik hjem til Odense. Vognen har han istandsat, så den kan tjene et forfriskende formål.

- Konceptet er, at man kan få serveret læskende og friske drikke, der bliver lavet foran kunden. Det er både iskaffe, juice, lemonader og alkoholfrie drinks, forklarer Ali Bechtawi.

Øverst på O-Town Juice-vognen er der monteret et solbatteri, som gør det muligt for vognen at køre og fungere på solenergi. Og det har været vigtigt for den 18-årige iværksætter.

- Det betyder, at vi kan passe på miljøet, imens vi kan sikre kunderne kolde drikke, siger han.

Ali Bechtawi serverer både iskaffe, lemonader, juice og alkoholfri drinks. PR-foto
Annonce

Drømmer om flere vogne

O-Town Juice havde debut sidste uge. En kold debut. I særdeleshed på vejrfronten. Og selvom der ikke blev langet mange kolde drikke over disken, er Ali Bechtawi optimistisk.

- Vi blev taget rigtig godt imod, og der var mange, som ikke købte noget, men som stoppede op og sagde tillykke og fortalte, at det var noget, de havde manglet, og som de ville glæde sig til, når vejret bliver bedre, beretter han.

Ali Bechtawis idé er ny på Fyn, siger han. Og det har fået ham til at drømme. Først og fremmest om en solrig sommer. Men også om flere vogne.

- Først skal jeg have vognen op at køre i Odense, og så håber jeg, at jeg til sommer kan få en vogn mere, som kan køre i for eksempel Svendborg, Faaborg eller Kerteminde. På sigt ville det være fedt med en vogn i en af de større byer. Det kunne være Amager Strandpark i København, lyder det fra den Ali Bechtawi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce