Annonce
Ugeavisen Odense

21-årig anholdt efter knivstikkeri: - Vi efterforsker det som drabsforsøg

Skt. Knuds Gade var lørdag afspærret efter episoden. Foto: Presse-fotos.dk

Odense: Fyns Politi har omkring klokken 20:30 lørdag aften anholdt en 21-årig kvinde, som mistænkes for at stå bag knivstikkeriet mod en 20-årig kvinde i en lejlighedsopgang på Skt. Knuds Gade.

- Hun er blevet undersøgt i løbet af aftenen og natten, og her til morgen genoptager vi sagen og afhører hende, hvilket ikke har været muligt indtil nu. Vi efterforsker sagen som drabsforsøg, siger Lars Thede, vagtchef hos Fyns Politi.

Fyns Politi var fra lørdag midt på eftermiddagen massivt til stede ved en beboelsesejendom i Sankt Knuds Gade og nærliggende gader i det indre Odense.

Knivstikkeriet fandt sted i en opgang til en beboelsesejendom, og et vidne har forklaret til avisen, at der er store blodspor på stedet.

Den 20-årige forurettede kvinde blev efter knivstikkeriet meldt i kritisk tilstand. Hun er efterfølgende blevet opereret og er ifølge vagtchefen nu stabil, men fortsat indlagt.

- Vi har naturligvis heller ikke til bunds kunnet tale med hende. Da vi ikke har afhørt nogle af de implicerede, har vi ikke noget grundlag for at udtale os om motivet, men vi kan udelukke bandeopgør af enhver art, siger Lars Thede.

Fyns Politi oplyser på Twitter, at den anholdte formentlig fremstilles i grundlovsforhør i løbet af søndagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Se videoen: Først var Nini irriteret over sin nye bofælle - nu holder hun af andemor og ungerne

Annonce