Annonce
Ugeavisen Odense

3,5 millioner kroner i ubrugte gavekort: Kom nu ud og få dem brændt af

1. marts genåbnede byens butikker efter nedlukningen - nu er der behov for, de rekord mange gavekort, der er solgt i nedlukningsperioden, bliver indløst, fortæller citydirektøren. Foto: Simon Trøjgaard Jepsen
Der er solgt rekordmange gavekort til butikkerne i centrum i nedlukningsperioden, men de gør ikke meget gavn, så længe de ikke indløses.

Centrum: Dybest set er der tale om en god historie: Da Odenses butikker lukkede ned, stod byen sammen og købte gavekort i stride strømme for at holde handlen i live.

Der blev solgt rekordmange gavekort til butikkerne, faktisk så mange, at der ifølge Cityforeningens optælling ligger gavekort for 3,5 millioner kroner ude hos kunderne.

- Og de penge skal vi meget gerne have ud til butikkerne så hurtigt som muligt, fordi der er behov for det. Vi er dybt taknemmelige for den opbakning, kunderne har vist ved at købe så mange gavekort - nu skal vi lige det sidste stykke i mål, og det er at indløse de gavekort. Så beskeden er egentlig ganske enkel: kom nu ud og få brugt de gavekort, siger citydirektør Peter Bøgholm.

For selv om der er handler for 3,5 millioner kroner gavekort, så er det op til forbrugerne at sørge for, at butikkerne får del i de penge.

- Det er ikke sikkert, at alle er klar over, at gavekortene først kommer butikkerne til gode i det øjeblik, de bliver indløst, så derfor er det meget, meget afgørende, at det sker ret hurtigt. Det har været en hård tid, og butikkerne har brug for al den støtte, de kan få, siger Peter Bøgholm.

Peter Bøgholm er både citychef og direktør for HCA Festivals. i Odense.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Politi massivt til stede i Odenses centrum: Kvinde offer for knivstikkeri er i kritisk tilstand

Annonce