Annonce
Ugeavisen Odense

40 års dagen for udgivelsen Pink Floyd’s ”The wall” fejres i Borgernes Hus

Pressefoto
40 års dagen for det legendariske rock-mesterværk ”The Wall” fejres med musikforedrag på Odense Musikbibliotek, der giver et dybt fascinerende indblik i historien bag albummet fortalt af tidligere kapelmester i Pink Floyd Project
Annonce

”We don’t med no education….”

Uanset om man er fan af den britiske musikgruppe Pink Floyd eller ej, har de fleste sikkert hørt denne berømte strofe fra hittet ”Another Brick in the Wall, part 2”, der stammer fra albummet ”The wall” der nærmer sig sin 40 års fødselsdag.

Lørdag 30. november er det nemlig præcist 40 år siden at Pink Floyd udgav et af rock-historiens allervigtigste albums dagens lys. Dette markeres i Borgernes Hus på selve fødselsdagen kl. 14.

Her vil den anmelderroste musikjournalist og tidligere kapelmester i Europas mest populære Pink Floyd coverband - Pink Floyd Project, Thomas Ulrik Larsen gå “bagom muren” og giver i to tætpakkede timer indblik i historier, billeder, video, lydklip og musikanalyse af et mesterværks tilblivelse.

Teamleder på Odense Musikbibliotek, Niels Mark, er en af dem der glæder sig til dagen:

- Jeg har oplevet Thomas Ulrik adskillige gange i forbindelse med hans foredrag om Pink Floyd. Han er en fremragende og yderst inspirerende musikformidler, og så er ”The Wall” jo et fantastisk album både musikalsk og ikke mindst historien bag. Jeg tør godt garantere at der venter publikum en unik oplevelse.

Thomas Ulrik Larsen sad blandt andet i ekspertstolen i Go’morgen Danmark, da Pink Floyds mastermind, Roger Waters, opførte The Wall i Parken i 2011 ligesom hans anmelderroste musikforedrag er blevet mediedækket i blandt andet DR P4, DR P1, Politiken og række andre medier.

The Wall indfanger og fascinerer stadig nye generationer af lyttere. Albummets sange og tekster har i årtier været fast musik- og engelsk-pensum i gymnasiet.

The Wall cementerede med 33 millioner solgte eksemplarer, at Pink Floyd var koncept-rockens konger, men ved overgangen til 1980’erne var bandet på sammenbruddets rand. Kørt ned af paranoia, udbrændthed og magtkampe, som i høj grad lignede det liv, The Wall-figuren, Pink, levede.

Fakta

Pink Floyd's "The Wall": Mesterværket 40 år senere (udgivet den 30. november 1979)

Odense Musikbibliotek i Borgernes Hus, Østre Stationsvej 15, 5000 Odense C

Dato: Lørdag den 30. november klokken 14.00 – 16:00

Billetpris: 75 kroner

Købes via AOF Odense eller ved indgangen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nøøøj, det’ for børn!

Annonce