Annonce
Ugeavisen Odense

5 gode grunde til at deltage i Iværksætterfestival 2019

Til iværksætterfestivalen kan man møde nye mennesker i samme båd og gøre sit netværk større, mens man samtidig bliver dygtigere og klogere. Foto: Odense Kommune
Odense Kommunes iværksætterfestival er tilbage med et spændende program for kommende og nuværende iværksættere. Alle kan deltage.
Annonce

Odense:

Har du eller en af dine bekendte en iværksætter i maven – eller måske allerede startet egen virksomhed? Så er det bare med at få sig tilmeldt Iværksætterfestival 2019 den 18-22 november. Vi giver dig her fem gode grunde til at deltage i festivalen.

  1. Du er ikke alene. Som iværksætter kan man godt få følelsen af at være alene. Hvis man har hjemmekontor, er det måske begrænset, hvor mange mennesker man møder i løbet af en dag. Her er iværksætterfestivalen en glimrende måde at komme ud og møde andre mennesker i samme situation som en selv. Det er godt, fordi man oplever, at andre går rundt og har det på samme måde.
  1. Masser af ny viden. Iværksætterfestival 2019 har 27 arrangementer på plakaten. Her kan du lytte til inspirerende fortællinger fra andre iværksættere og deltage i workshops, hvor resultatet er, at når du går hjem, så er du langt klogere på emnet, end da du dukkede op. Nogle kurser er målrettede helt nye eller kommende iværksættere, der endnu ikke har taget springet, mens andre henvender sig til de allerede etablerede.
  1. Du får et større netværk. Mange iværksættere har gennem årene mødt hinanden på iværksætterfestivalen og skabt kontakt til hinanden. Nogen bliver venner, mens andre åbner døre for hinanden og skaber muligheder for mere salg.
  1. Mød alle eksperterne. For nogle iværksættere kan det være fristende kun at fokusere på det kerneprodukt, som man sælger. Ingen iværksætter kommer dog uden om at skulle tænke på de lidt ’tørre’ ting, men det hjælper iværksætterfestivalens eksperter med at få styr på. Du kan således møde et team af rådgivere inden for økonomi, jura, finansiering og forsikringer ved opstart af virksomhed. Det er iværksætterfestivalens hovedsponsorer fra Kielberg advokater, GF Forsikring, Søby Revisorer og Middelfart Sparekasse som stiller deres ekspertviden til rådighed.
  1. Husk at have det sjovt. Livet som iværksætter handler mest om at blive god til at sælge, men man skal også huske at more sig. Derfor slutter Iværksætterfestival 2019 med en fest for deltagerne på Anarkist. Her kan man fra klokken 13 komme og høre om en række iværksættere fra tv-programmet Løvens Hule, lytte til danmarksmestrene i rap Elbanovic og MC Ollie og derefter se, hvem der vinder IværksætterOdense-prisen 2019 og førstepræmien på 30.000 kroner. Dertil er der selvfølgelig godt til både ganen og maven.

Iværksætterfestival 2019

Iværksætterfestival 2019 finder sted fra den 18. til 22. november

Der er i alt 27 arrangementer i Odense Kommunes iværksætterhus Stjerneskibet og andre steder i byen

Nogle arrangementer er gratis, mens andre har et mindre deltagergebyr

Odense Kommune er arrangør af festivalen, der plejer at have op til 800 deltagere i løbet af ugen

Se hele programmet på www.ivservice.dk

Tilmelding er nødvendig

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nøøøj, det’ for børn!

Annonce