Annonce
Ugeavisen Odense

50.000 faldt i svime over Ralf ved sidste kåring: Hvem skal være den sødeste kalv i år?

Her er Ralf - han er nu temmelig nuttet. Foto: Det Fynske Dyrskue
Husker du Ralf? Sidste forår blev han kåret til Dyrskuets sødeste kalv, og fik ca. 50.000 Facebook-visninger. Det Fynske Dyrskue gentager succesen i år, og alle kan være med, når en ny kalv skal findes.

Dyrskuet: Nu er det igen muligt at være med, når årets sødeste kalv skal findes. Fra fredag den 28. maj kan Det Fynske Dyrskues følgere på Facebook stemme på dyrskuets sødeste kalv. Fuldstændig som de gjorde sidste år.

Der er altså ingen dommere, som vil bedømme disse kalve - det er alene op til, hvad fynboerne mener. De kan stemme til fredag den 4. juni kl. 12. Herefter bliver dette års sødeste kalv kåret sammen med TV 2 Fyn og streamet på deres hjemmeside og facebookside.

- Konkurrencen giver os mulighed for at vise en masse søde dyr frem for fynboerne. Vi håber, at opbakningen i år bliver mindst lige så stor som sidste år, fortæller Sara Ekknud Windell, Dyrskuechef for Det Fynske Dyrskue.

Annonce

Alle kan være med

Reglerne er simple: Alle kan være med - også krydsningsdyr. Der er ingen krav om, at kalven skal med på Det Fynske Dyrskue. Dyret må dog maks. være et halvt år gammel. Dyrskuet vil også gerne vide, hvilken race kalven er, og hvad dens navn eventuelt er.

Det er muligt for fynboerne at sende billeder ind fra den 29. april til den 21. maj. Billeder skal sendes til: se@fynsklandbrug.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce