Annonce
Ugeavisen Odense

50.000 stykker tøj: Kæmpe lagersalg på Odense Havn

I den 2.500 kvadratmeter store hal vil der ifølge arrangørerne være god plads til, at alle retninglinjer i forhold til smittefare kan blive overholdt. Arkivfoto
Denne weekend er der mulighed for at gøre et mærkevare-kup udover det sædvanlige, når Brinch Retail Lagersalg indtager DOK5000 med 50.000 beklædningsgenstande.
Annonce

Havnegade: Når Brinch Sale holder lagersalg i Odense denne uge, ankommer de med fem store lastbiler og 50.000 stykker tøj af mærker som blandt andet Gestuz, Karen by Simonsen, Inwear, Part Two, Kaffe, Cream, Denim Hunter, Saint tropez og Matinique.

DOK5000 lægger lokaler til, og her glæder direktør, Anders Nyborg, sig til igen at kunne åbne dørene efter en ufrivillig nedlukning af den 2.500 kvadratmeter store hal.

- Det er jo et lyspunkt midt i den mørke sky af corona, siger han og understreger, at alle retningslinjer er overholdt.

- Vi har fået ”go” fra tilladelsespolitiet. Der har været meget kommunikation frem og tilbage, og det har været meget positivt og konstruktivt, siger Anders Nyborg, der roser arrangøren for sin professionalitet.

- De har styr på det. Brinch Retail sørger for, at personalet liner gæsterne op og guider dem rundt, og desuden vil der være hjælpepersonale ved prøverummene og en skærm ved kassen, lyder det fra Anders Nyborg.

Odense er ny for os, og vi er rigtig spændte. Med 2.500 kvadratmeter er det også vores størst satsning indtil videre

Jan Brinch

Annonce

Største satsning

Indehaver af Brinch Retail, Jan Brinch, ser også frem til arrangementet i Odense.

- Vi har cirka 10 lagersalg rundt om i Danmark om året, men Odense er ny for os, og vi er rigtig spændte. Med 2.500 kvadratmeter er det også vores størst satsning indtil videre, siger han, og fortæller, at der er indkaldt ekstra folk til arrangementet.

- Vi har normalt 15-20 folk på gulvet, men på grund af de ekstra regler, er der brug for ekstra personale, siger han.

Lagersalget finder sted i DOK5000, Havnegade 20, Odense C fra 3. juni til 6. juni.

Der er åbent onsdag til fredag fra kl. 10-19 og lørdag fra kl. 10-16.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce