Annonce
Ugeavisen Odense

7-Eleven er klar til at bringe mad og dagligvarer ud i Odense

Det er Takeout, som står for leveringen af 7-Elevens varer i Odense. Pr-foto
Efter København, Aarhus og Aalborg er 7-Eleven nu også klar til at bringe mad og drikke samt dagligvarer ud til odenseanerne.

Odense: Take away vinder stadig mere frem og 7-Eleven lancerede i december 2020 7-Eleven Delivery i hovedstaden efterfulgt af Aarhus og Aalborg tidligere i år. Nu følger convenience-kæden yderligere op på ambitionen om at udfolde konceptet, der betyder, at folk i Odense nu også kan få bragt både mad, drikke samt en lang række andre fornødenheder hjem til hoveddøren.

Fra i dag bliver det muligt at få leveret 7-Eleven hjem til sofaen i Odense, når kæden ruller sin egen nyligt lancerede leveringstjeneste ’7-Eleven Delivery’ ud i det fynske. Den gør det muligt at bestille alt fra salater, frisksmurte sandwich og drikkevarer til mere almindelige dagligvarer som mælk, chokolade og batterier, som leveres lige til døren.


Annonce

Det unikke ved vores koncept er bredden i varesortimentet og den hurtige leveringstid.

Jesper Østergaard


Jesper Østergaard, administrerende direktør i 7-Elven Danmark fortæller om baggrunden for tiltaget:

- Det er klart, at corona har ændret måden, vi alle sammen lever på og omgås hinanden, og det har da også sat skub i 7-Eleven Delivery. Vi lever og ånder convenience, og hvis vi skal udleve det til fulde, skal vi også kunne komme til kunderne i stedet for, at de skal komme til os. Derfor har vi sat ekstra skub på udrulningen af konceptet, og står nu klar med servicen i Odense. Vi tænker hele tiden i nye måder at drive forretning på og betjene og servicere vores kunder. Det er 7-Eleven Delivery et godt eksempel på og vi har tryghed i vores partner Takeout, der holder helt styr på logistikken og sørger for, at alt bliver bragt ud som det skal.

Dækker flere behov

Hos 7-Eleven ser man flere områder, hvor man kan gå ind og gøre en forskel. Først og fremmest sundere takeaway, og her VIL man byde ind med en bred vifte af salater, wraps, juice mv., der er udviklet i samarbejde med partnere som blandt andre Cofoco, The Protein Kitchen og Palæo. Seneste skud på stammen er et samarbejde med Oles Gård, hvorfra man kan bestille økologisk pizza, man kan bage derhjemme.

- Vores kunder har taget rigtig godt imod 7-Eleven Delivery, og vi er glade for allerede nu at kunne tilbyde servicen flere steder i landet og nu til vores fynske kunder. Det unikke ved vores koncept er bredden i varesortimentet og den hurtige leveringstid. Vi kender alle sammen det at komme hjem efter en travl dag på arbejde og opdage, at vi mangler en masse ting, men vi orker ikke at bevæge os udenfor igen. Med 7-Eleven Delivery kan du både bestille den lækre aftensmad og drikkevarerne, samt mange af de små ting som vi alle pludselig kan stå og mangle, siger 7-Eleven direktør Jesper Østergaard.

7-Eleven Delivery leveres af Takeout fra 06:30 til 21:30 og koster fra 49 kr. Lige nu kan alle kunder få gratis levering på første køb ved brug af koden ”GRATISLEVERING.”

Det er fra 7-Eleven i Vestergade, der bringes ud, og man skal ind på hjemmesiden, 7-eleven.dk/levering for at gøre brug af tjenesten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce