Annonce
Ugeavisen Odense

Adgangsbilletten er en negativ covid-19 test: Odense Zoo åbner igen på torsdag

Søløverne og de andre dyr kan efter næsten to måneders nedlukning atter få besøg fra på torsdag. Foto: Simon Trøjgaard Jepsen
Man skal fremvise en negativ covid-19-test, der er højst 72 timer gammel, for at komme ind i zoologisk have.

Odense: Odense Zoo er klar til at slå dørene op og igen byde velkommen til gæster. Det sker torsdag den 4. marts klokken ni.

Haven har været lukket siden 8. januar, hvor alle udendørs kulturinstitutioner måtte lukke ned på lige fod med en lang række andre.

Genåbningen kommer, efter Folketinget i sidste uge vedtog, at zoologiske anlæg fra 1. marts igen må åbne for alle udendørsområder. Først skulle der dog styr på retningslinjerne for de nye krav om, at alle gæster skal fremvise en negativ covid-19-test for at komme ind i zoo, og derfor måtte åbningen af haven vente et par dage.

Annonce

Negativ test

Fra 4. marts kan det dog igen lade sig gøre at gå en tur blandt alverdens vilde dyr, såfremt man fremviser en negativ covid-19-test, der er maksimalt 72 timer gammel ved ankomsten til Zoo.

Kravet om fremvisning af en negativ test og tilhørende id gælder for alle gæster, som er 15 år gamle eller ældre. Der er enkelte undtagelser, som kan findes på Odense ZOOs hjemmeside. Børn under 15 år skal ikke fremvise en negativ test.

Fra på torsdag vil alle udendørsområder i haven altså igen være tilgængelige for gæster, mens indendørs anlæg og stalde fortsat skal være lukket.

Annonce

Bestil billetter

I forbindelse med genåbningen indfører Odense Zoo desuden igen tidsvinduer på billetterne samt et loft over antallet af billetter, der er til salg. Det sker, så man med sikkerhed kan styre, hvor mange gæster der er i haven.

Vil man være sikker på at kunne komme i ZOO, skal man derfor bestille sin billet på forhånd på odensezoo.dk. Det er også muligt at købe billetter ved indgangen, men her risikerer man at måtte vente, hvis man ankommer i et tidsvindue, hvor alle billetter allerede er solgt.

Billetbestillingen gælder også årskortholdere, der kan bestille en gratis årskort-billet på hjemmesiden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce