Annonce
Ugeavisen Odense

Adinmotions succes medfører udvidet ejerkreds

Niels Rasmussen, tv. her fotograferet sammen med Kenneth Gregersen. Pressefoto
Købmand, Niels Rasmussen er blevet medejer af Adinmotion som for 11 år siden blev stiftet af Kenneth Gregersen.
Annonce

Adinmotion pakker alt ind i budskaber. Taxaer, biler, busser, lastbiler og trailere. Og så laver de alt i storformat og facadeløsninger. Det har de gjort i over 10 år - Med STOR succes!

Derfor udvides ejerkredsen også - dels i den eksisterende Odenseafdeling - men også i den nye afdeling i Roskilde.

Niels Rasmussen, tidligere direktør i Stark og senest købmand i Næsby, er indtrådt som medejer i adinmotion. Et brancheskift, som Niels ser store muligheder i.

- Jeg har en baggrund som købmand. Og en god købmand ser muligheder i adinmotion, forklarer Niels, straks han bliver spurgt om, hvorfor det netop er den branche, der skal skiftes til i en alder af 49 år.

- Som selvstændig købmand havde jeg dagligt fingrene i alt, der sker. Det bliver også min nye opgave i adinmotion. Alle, der kender Kenneth Gregersen, ved han arbejder døgnet rundt og plejer sine netværk. Det tager tid at pleje adinmotion. Så når succesen skal fortsætte, kræver det en ekstra intern indsats i produktionen og montagen, og det er jeg mand for, fortæller Niels.

Annonce

Udvider også med afdeling i Roskilde

I november måned åbnede adinmotion også en afdeling i Roskilde, som til hverdag drives af Ivan Petrov.

- Ivan har arbejdet hos adinmotion Odense i 3 år og var derfor et naturligt valg, da han aldrig går på kompromis med kvaliteten, og opgaverne bliver altid løst til tiden, fortæller Kenneth Gregersen, stifter af adinmotion og fortsætter: - En del af min tid går naturligvis med opstarten i Roskilde, så det er naturligt også at udvide ejerkredsen i Odense, så den positive udvikling ikke går i stå. Derfor er det med stor glæde, at jeg kan meddele, at Niels Rasmussen indtræder som partner og daglig leder hos adinmotion, så jeg kan holde 100 % fokus på at vedligeholde de gode relationer, der er skabt igennem de sidste 11 år samt ikke mindst udvikle nye.

Glæder sig til 2020 Det er ingen hemmelighed, at Kenneth Gregersen ser frem til 2020 og det nye setup i adinmotion.

- Når vores motto er: Vi står ved, hvad vi lover både før, under og efter et salg. Så må vi ikke gå på kompromis med den kvalitet, vi er kendt for. Så derfor byder jeg begge meget velkomne og ser frem til, at præsentere dem for vores eksisterende og nye kunder. Og så glæder jeg mig til at få endnu mere tid til vores forretningsforbindelser og alle mine netværksarrangementer i fremtiden, afslutter Kenneth.

Vil du vide mere om adinmotion, så besøg deres website www.adinmotion.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

5+1 til weekenden

Ugeavisen Odense

Café Kosmos

Annonce