Annonce
Ugeavisen Odense

Amatørskuespillere søges til nyt projekt om Fyn i 1800-tallet

Museumsinspektør Nana Mikkelsen (tv) og instruktør Inger Birkestrøm Juul håber at kunne tiltrække 10 frivillige til ny teatertrup. Pressefoto: Den Fynske Landsby
Den Fynske Landsby er ved at etablere en ny teatertrup og søger til det formål amatørskuespillere, der skal optræde i april-juni og september-oktober.
Annonce

Er du mellem 18 og 90 år? Og har du en skuespiller, musiker eller sanger i maven? Så vil Den Fynske Landsby gerne i kontakt med dig. Den er nemlig ved at etablere en ny teatertrup og er på jagt efter frivillige, der har en drøm om at stå på de skrå brædder.

Projektet kommer til at hedde ”Fynske skæbner” og vil handle om fynboernes liv og vilkår på landet i 1800-tallet. I spidsen for det står museumsinspektør Nana Mikkelsen, der sammen med instruktør Inger Birkestrøm Juul er i fuld gang med at skrive tekster.

Nana Mikkelsen håber, at 10 frivillige vil blive tilknyttet projektet, der har fået en bevilling på 600.000 kroner fra Region Syddanmark.

Museet inviterer til informationsmøde søndag den 12. januar klokken 11.30 i besøgscentret, hvor interesserede kan høre mere.

- Jeg glæder mig og er meget spændt på, hvor mange der kommer til informationsmødet, siger Nana Mikkelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nøøøj, det’ for børn!

Annonce