Annonce
Ugeavisen Odense

Amerikanerkaffe i gågaden: Starbucks åbner sin første café i Odense

Fra 28. maj vil det for første gang være muligt at besøge en Starbuck café i Odense. Pressefoto
Salling Group, der driver caféerne fra den amerikanske kaffekæde i Danmark, åbner 28. maj en afdeling i Odenses gågade
Annonce

Gågaden: Odense Centrum bliver en kaffebar rigere, når Starbucks åbner sin første café midt på gågaden. Den nye café i to plan indbyder til en kaffepause midt i byens puls, og drikkevarerne serveres både inden- og udendørs.

Fra torsdag den 28. maj kl. 10 står Store Manager Merethe Ragner og hendes team af baristaer klar med frisklavede drikke, og Merethe Ragner ser frem til at byde velkommen til alle.

- Vi glæder os til at åbne, for vi har trænet længe og er nu så klar, at vi bare tripper for at komme i gang. Her får alle mulighed for at prøve både de helt traditionelle, men også forskellige nye kaffevarianter. Vi glæder os til at give gæsterne en ny og spændende smagsoplevelse i smukke omgivelser, siger hun.

En anderledes åbning

I forlængelse af regeringens genåbningsplan har Starbucks Danmark besluttet, at det bliver en stille åbning. Det betyder, at dørene åbnes og gæsterne budt velkomne, men den store åbningskampagne er udskudt.

- Vi ved, at åbningen af Starbucks på gågaden i Odense har været længe ventet, og vi har glædet os meget til at vise den nye café frem, men i forhold til vores gæsters og vores medarbejderes sikkerhed, tager vi ingen chancer – alle skal føle sig trygge. Derfor starter vi stille og roligt ud og med alle de samme forholdsregler på plads omkring rengøring, håndvask og social distance, som vi har implementeret på tværs af alle vores caféer, siger Franchisedirektør i Salling Group Michael Hald.

Gæster, der lægger vejen forbi, vil have adgang til håndsprit, ligesom der er monteret plexiglas ved bestillingskassen og afstandsmarkeringer på gulvet. Det hjælper alle med at holde god afstand til hinanden. Hele det store menukort af varme og kolde drikke vil være tilgængeligt, ligesom der vil være et udvalg af sandwich og kager.

Den nye café er indrettet i to plan, hvor man ovenpå kan nyde udsigten til gågaden og et af byens smukke torve. Som led i den digitale rejse, er der, som den første café i Danmark, installeret digitale menutavler bag baren. For gæsterne vil det betyde, at menukortet løbende bliver tilpasset henover dagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nøøøj, det’ for børn!

Annonce