Annonce
Ugeavisen Odense

Fangeflugt i Sydodense: Flygtede fra politiet over plankeværk, men flugten endte brat

Trods et ihærdigt forsøg på at slippe fra politiet, endte det natten mellem fredag og lørdag galt for en 27-årig mand fra Odense. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Odense: En 27-årig mand fra Odense havde ikke den store lyst til at møde politiet, da han blev stoppet af en patrulje natten mellem fredag og lørdag, klokken 00.27 på Faaborgvej i det sydvestlige Odense. Faktisk så lidt, at han stak af, da det stod klart, at han skulle undersøges for at køre bil påvirket af euforiserende stoffer. Han var også frakendt kørekortet, viste det sig senere.

- Manden stikker efter at være anholdt og tager flugten ad en villavej og hen over et plankeværk, fortæller vagtchef Lars Thede fra Fyns Politi.

På den anden side af plankeværket landede han i et havebord og en parasol, der begge gik i stykker - og herefter blev han anholdt igen.

- Nu er han så yderligere sigtet for det, der hedder fangeflugt - efter straffelovens paragraf 124. Der kommer sandsynligvis også en erstatningssag omfattende både havebord og parasol, siger Lars Thede.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Odense

Føtex kommer til centrum

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce