Annonce
Ugeavisen Odense

Anne fra Odense, har Danmarks flotteste Figure Master krop

Anne Larsen med medalje og pokal som hun vandt ved Danish Open Championship 2019. Privatfoto
Odenseanske Anne Larsen vandt i september Danish Open Championship, Figure Master, og skal nu til VM.
Annonce

Anne Larsen fra Odense skal til New York og deltage ved VM. Hun vandt tilbage i september måned Danish Open Championship i kategorien Figure Master, som er for kvinder +40 år. Hun startede for omkring syv år siden med at træne i et odenseansk fitnesscenter, men efter et par år ville hun mere end blot holde sig i god form. Hun ville udfordrer sig selv og sin krop i at stille op i konkurrencer.

- Jeg meldte mig ind i OBBC Fitness, fordi jeg vidste, at her trænede der andre, der stillede op ved diverse konkurrencer indenfor f.eks. bodyboulding, bikinifitness og lignende konkurrencer. Jeg kom da også i kontakt med en dygtig træner, og vi fik lagt en plan for, hvordan jeg kunne bygge muskler på min krop, siger Anne Larsen.

Anne fik trænet sig op til at deltage i Dansk Bodyboulding og Fitness Forbund i kategorien Athletic Fitness.

- Jeg faldt for kategorien Athletic Fitness, fordi denne konkurrenceform tiltalte mig. Her står man ikke kun og viser sig frem på scenen. Man konkurrerer i tre forskellige discipliner: pull-up, dips og roning, og så vurderes ens krops symmetri. En konkurrenceform der tiltalte mig meget dengang. Jeg fik en 2. plads det første år, jeg stillede op i New Commers kategorien, og de to efterfølgende år blev jeg henholdsvis nummer 3 og 4. Mit problem for at nå til tops var, at jeg ikke er tilstrækkelig stærk i at lave pull-up, siger Anne Larsen. Anne var tæt på at droppe konkurrencerne, men med en ny træner - Lonnie Boe Pedersen, personlig træner fra Randers - fik hun konkurrencegenet udfordret igen.

- Jeg har aldrig rigtig kunnet gå ind i noget halvhjertet. Jeg ender altid med at ville være bedre og bedre. Sådan har jeg altid haft det. Som barn gik jeg til ridning, og her ville jeg hele tiden have bedre og bedre heste. Da jeg senere begyndte at spille håndbold i IF Stjernen, ville jeg også hele tiden udvikle mit håndboldspil. Men det at jeg efter en graviditet forsøgte at vende tilbage til Fynsserie håndbold og mærkede, at det var svært, gjorde at jeg startede på styrketræning, siger Anne Larsen.

Anne's mand Kristian følger hende når hun er afsted til konkurrencer, han må dog blive hjemme og passer deres piger, når Anne tager til VM i New York. Privatfoto
Annonce

Anne Larsen er klar til VM

Den nye træner fik styr på Anne's kost og træning, og sammen blev de enige om at tilrettelægge et træningsprogram, så Anne kunne stå helt skarpt ved Danish Open Championship, som blev afholdt 21. september i Sønderborg.

- Jeg har været på diæt siden maj måned. Jeg får maks 1800 kalorier om dagen, og så træner jeg fire gange om ugen. Det har virkelig været effektivt, det program Lonnie har lagt for mig. Jeg følte mig skarp. Men man ved jo aldrig, om man rent faktisk er skarpe nok i forhold til sine konkurrenter. Så det var super spændende at skulle deltage for første gang i Danish Federation of Natural Athletes i kategorien Figure Master, siger Anne Larsen.

Hos DFNA tager man stor afstand fra doping. Og alle vinderne indenfor de forskellige kategorier skal afleverer en urinprøve, som bliver testet for at se, om man har vundet uden brug af doping.

- Jeg var igennem en løgnedetektor test, inden jeg stillede op, og da jeg vandt skulle jeg aflevere en frisk urinprøve. Men jeg har aldrig været typen, der bruger ulovlige stoffer, så jeg var vinder på ærlig vis, siger Anne Larsen.

Nu skal Anne så til New York, hvor hun stiller op til VM lørdag den 16. november.

- Jeg aner intet om, hvordan mine chancer er for at vinde. Men jeg er i god form. Og jeg glæder mig enormt meget til at få denne oplevelse med. Et VM er stort at deltage i, og jeg glæder mig til at skulle derover sammen med seks andre danske deltagere og min træner Lonnie, siger Anne Larsen.

Anne Larsen som hun så ud i 2017. Privatfoto
Medaljetager ved DM i 2017. Privatfoto
Kroppen trænes hårdt inden deltagelse ved VM i New York. Privatfoto
Foto taget kort inden sejren i Danish Open Championship 2019. Privatfoto
Træning dagen efter sejren. Anne vil stå skarpt til VM i USA. Privatfoto
3. plads i 2017 ved DM. Privatfoto
En glad Anne har lige vundet Danish Open Championship 2019. Privatfoto
Igang med dips disciplinen ved DM i 2017. Privatfoto
Posering i 2017 ved DM. Privatfoto
Fotograferet sammen med træner Lonnie Boe Pedersen. Privatfoto
Anne med sit deltagernummer ved DM i 2017. Privatfoto
Foto taget inden DM i 2017. Privatfoto
Foto taget dagen inden konkurrencen, som Anne vandt i september 2019. Privatfoto
Anne Larsen fejrer sejren med lidt at spise. Privatfoto
15. oktober blev dette foto taget. Anne er ved at være VM klar. Privatfoto
Deltagelse ved DBFF i 2017. Privatfoto
Anne Larsen bygger flere muskler på overkroppen. Privatfoto
Anne Larsen. Privatfoto
DBFF 2018. Privatfoto
Sønderborg 2019. Privatfoto
26. maj 2017, Anne viser sixpack. Privatfoto
26. maj 2017, der trænes i posering. Privatfoto
Anne Larsen poserer sammen med konkurrenterne foran dommerne. Privatfoto
Foto fra 2014 taget efter at Anne Larsen gennemførte Lillebælt 1/2 marathon. Privatfoto
En glad vinder som nu skal til VM. Privatfoto
Anne Larsen vandt guld. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nøøøj, det’ for børn!

Annonce